hankock Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 1. Lepd meg azzal, hogy átrendezed az ikonjait a számítógépén. 2. Dobd ki az egérpadját, és rakj oda neki egy újat, cuki kis állatkölykök képeivel. 3. Jegyezd meg, hogy egy kollégád regisztrált neked egy freemail-es email címet. Tedd hozzá, hogy "Na, ő aztán tényleg ért a számítógépekhez". 4. Rejtsd el előle a chipset, kólát és nescafe-t. 5. Mondd neki azt, hogy a hosszútávú kapcsolatotokhoz elengedhetetlen, hogy megadja neked a root jelszavát. 6. Mondd neki azt, hogy te is programozó lettél, mert be tudod állítani a videót. Kezdd programozói karriered azzal, hogy a Barátok közt egy havi termését másolod a Star Trek kazettáira. 7. Állj mögé, miközben emailt ír, és tegyél megjegyzéseket a helyesírására. 8. Emlékeztesd rá minden nap, hogy az otthoni számítógépezés helyett kereshetne valami rendes elfoglaltságot is. kecskefeszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Mondd, hogy aLinux gagyi, és örökre lekoptatod (amőgy aLinux nagyon jó, én is egyre gyakrabban használom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eronis Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 2. Dobd ki az egérpadját, és rakj oda neki egy újat, cuki kis állatkölykök képeivel. Használ ma még vki ilyesmit egyáltalán? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Május 31, 2011 Share Posted Május 31, 2011 Képzeld, én használok egérpadot, mert saját gyártású asztalom van és nem lett elég sima a felület (ugyanis nem vagyok asztalos ). Amúgy ismerős volt, de jó volt újraolvasni . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts