owe Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Kinek mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey94216 Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Nálam Kofola a nyerő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Felesleges összehasonlítani a kettőt. A Dr. pepper nem kólaszármazék hanem gyümölcskivonat. A Kóla viszont méreg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Kocát preferálom jobban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Még szép hogy a Dr Pepper sokkal finomabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Kóla, de nem nagyon szoktam. Inkáb Schweppes vagy Fanta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Dr. Pepper! Viszont mickey94216nál a pont! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Hol lehet Kofolát kapni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Felvidék, az igazit csapolják : Egy kis info: A Kofola egy szénsavas üdítőital, amelynek gyártója a Kofola a.s. Színe és jellege hasonlít a hagyományos kólához, íze azonban teljesen más. Különlegességét a 14-féle természetes alapanyag adja, többek között alma-, meggy- és ribizlikivonat, valamint cukor, karamell és különféle gyógynövény-kivonatok. Szlovákiában és Csehországban a Coca-Cola és a Pepsi komoly konkurenciája. Az 1960-as és 1970-es években lett népszerű, amikor nyugati változatai még nem voltak kaphatók. Szlovákiában sok vendéglátóhelyen csapolt formában is kapható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 23, 2011 Share Posted Május 23, 2011 Magyarországon lehet kapni valahol Kofolát? Amúgy van-e nemzeti nem alkoholos italunk a Bambin és a Traubi szódán kívül? Ami ugye nem 100%-ban magyar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Május 24, 2011 Share Posted Május 24, 2011 Régen a CBA-ban lehetett kapni, de most passz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Május 24, 2011 Share Posted Május 24, 2011 a tuskóban vagy a corában lehetett kapni egy időben most fogalmam sincs hogy van-e még. egyszer vettem megkóstoltam nem ízlett. viszont dr peppert én még nem láttam sehol azt hol lehet kapni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 24, 2011 Share Posted Május 24, 2011 Ha jól tudom a Corában tuti van bár nem olcsó. Jóval 200 Ft felett van egy doboz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Május 24, 2011 Share Posted Május 24, 2011 Jaja, de tényleg nem sok embernek ízlik, csakis hidegen jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Május 24, 2011 Share Posted Május 24, 2011 Dr peppert főként édességboltokban, cukrászdákban és Szeged környéki üzletekben lehet kapni. 200 felett van egy doboz, ha beírod a googleba, rögtön kiad egy webárúházat és ott még további 4 féle ízesítéssel lehet kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Augusztus 11, 2011 Share Posted Augusztus 11, 2011 coca cola Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 11, 2011 Share Posted Augusztus 11, 2011 Én Dr Pepper párti vagyok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Augusztus 11, 2011 Share Posted Augusztus 11, 2011 Mivel a Dr. Peppert még nem kóstoltam, így marad a coca, de szívesen megkóstolnám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 13, 2011 Share Posted Augusztus 13, 2011 coca cola. dr peppert is ittam párszor..... nem rossz, de nekem túl szokatlan íz. amúgy azt tudtátok, hogy egy patikus csinálta a dr peppert, mer olyan ízű üdítőt akart csinálni, amilyen illat van a patikájában szóval a dr pepper patika ízű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 tegnap előtt ittam dr peppert. ilyen kis dobozos volt, 250 forintér, mondom veszek egyet, kipróbálom. nem az, hogy majdnem okádtam tőle... ezt valaki kólának meri nevezni? komolyan mintha ilyen gyógynövényes lét ittam volna. és 250 forintér... óva intek mindenkit tőle, hogy ilyet vegyen. egyszerűen valami tragédia, és mocsok drága. úgy vagyok vele, hogy ingyen se. pedig ha valaki, akkor én tényleg nem vagyok az a finnyás meg "fúúúúúj ne már" típus, mocsok kevés dolog tud belőlem hányingert kiváltani, ennek sikerült. és 250 forint, hát hagyjanak már. ezek után coca-ra szavazok, de a szavazatom ilyen megpróbáltatások után legalább 100at ér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 de a dr pepper nem kóla. senki nem mondta, hogy az. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Augusztus 18, 2011 Share Posted Augusztus 18, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Augusztus 18, 2011 Share Posted Augusztus 18, 2011 Milyen Sió márkáról beszélsz?Nem értem. Kezicsokolom.Ha a Peppernek szerinted okádék íze van akkor gratulálni tudok.Ha hányás ízt akarsz akkor ígyál jó sok olcsó Lidl-s vagy Aldis sört. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kezicsokolom Posted Augusztus 18, 2011 Share Posted Augusztus 18, 2011 nem mondtam volna azt amit, ha nem lenne. valami borzalmas íze van. még az elején amikor iszod, akkor, tűrhető, de amint elkezded lenyelni, előjön belőle ilyen gyógyszer íz. egyik haverommal és a barátnőjével mentem, és ők is pont ugyanezt mondták. tehát csak nem vagyok hülye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Augusztus 18, 2011 Share Posted Augusztus 18, 2011 Egyszer élünk, mindent ki kell próbálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 14, 2011 Share Posted Szeptember 14, 2011 Valahogy hozatnom kéne Angliából egy raklappal a Pepperből. Egy árban van a Coca-val, mégis nekem sokkal jobban ízlik. Igazi felüdülés, mert a kólát már eléggé meguntam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted December 5, 2011 Share Posted December 5, 2011 Én a vanilliás és cseresznyés változatra pályázom még, néztem egy amerikai webáruházat kb 120 ft/ra jön ki 0,355-ös változat, de a 25 ezer ft szállítási költség zavar Igaz azóta már itthon is kapni, csak drága egyelőre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula001 Posted Május 13, 2012 Share Posted Május 13, 2012 Én múltkor megkóstoltam hát elég szar íze van,nem ér annyit amennyibe kerül de még 10 Ft-ot se Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cumpa Posted Május 18, 2012 Share Posted Május 18, 2012 Én ittam Dr. Peppert az utóbbi időkben, az első először furcsa volt, kicsit cseresznyés-marcipán ízű, másodjára már egészen finom. Ez is olyan mint a kóla, amikor először iszik az ember nem biztos, hogy bejön neki, aztán meg rászokik (már aki). http://www.britishstore.hu/index.php?productID=479 itt lehet kapni, de asszem 5öt kell minimum venni belőle, két próbát biztosan megér! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandi 19 Posted Május 25, 2012 Share Posted Május 25, 2012 Jó a dr Pepper.De mostanába a boltokba találkozni olyan csökkentet cukortartalmúval ami egy borzalom a naturhoz képest. Sajna nem pesten lakom ezért évente ritkán van alkalmam fogyasztani. Amikor látok otthon valamelyik ABC-be azért veszek belőle egy két darabot.Főleg ,hogy ahol lakom kb 100 ember csoda ha 2 ember hallott a DrPepper-ről.Ezért mindig le van akciózba a boltba mert senki nem viszi el. CSAK ÉN Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts