morze Posted Május 22, 2011 Share Posted Május 22, 2011 Melyik a jobb FPS játék a kettő közül és miért? Ha lehetséges, akkor pár mondatos indoklást is írjatok, hogy miért azt választottátok, amit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Május 22, 2011 Share Posted Május 22, 2011 Új konfigom van, 2éves is alig és az UT2004 fent van, modokkal, kiegészítőkkel, mindennel együtt 6és fél giga...egyszerűen jobb, pörgősebb és SZEBB is!!!Nálam alap játék! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 22, 2011 Share Posted Május 22, 2011 Ha ezt a kérdést 2000 körül feltette volna valaki akkor azt mondtam volna, hogy Quake. De mivel 1998 óta nem érkezett normálos multiplayerrel rendelkező Quake rész (A IV minden téren úgy volt szar ahogy.) ám közben volt UT 2003/2004 és 3 ezért ma azt kell mondanom, hogy az Unreal Tournament sorozat jelenleg fényévekkel jobb mint a Quake. Ha az ID így áll a dolgokhoz akkor a konkurencia szétalázza őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Május 26, 2011 Author Share Posted Május 26, 2011 Mit értesz normális multiplayer alatt? A QuakeLive szvsz teljes egészében multiplayer, a gyakorlómódot leszámítva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 26, 2011 Share Posted Május 26, 2011 ...és egy optimalizálatlan, elavult hulladék. Ne hasonlítsuk az UT 3-hoz. -Hiába fut böngészőből. Szabadidőmben biztos nem fogok ezzel játszani. Normális Multiplayer = Amikor a single rész nem megy a multi rovására. Bár az igazi multiplayer játékokban még teljes értékű single rész sincs ami nagyon helyes. Pl.: Battlefield sorozat (Bad Companyt kivéve), UT, régen Quake 3. Egyedül a COD részeknél van az, hogy a single és a multi egyaránt erős. Bár ott is inkább a multi felé megy a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 Nálam a quake. Mennyit játsztam vele még az előző évszázadban ... hejj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 Az UT-val többet nyomultam. Valahogy pörgősebb az egész, meg jobban is átjön az egész játék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 27, 2011 Share Posted Május 27, 2011 A több játékmódról ne is beszéljünk. Van egy fontos kérdésem. Lehet-e kapni boltban az UT3-at? Szeretnék már neten is játszani vele s nem csak LAN-on. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 Szerintem még lehet. Tescoban láttam múltkor 1000 Ft-ért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 28, 2011 Share Posted Május 28, 2011 CD Galaxison 890 Ft. http://cdgalaxis.hu/PC/17607/unreal-tournament-3.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 29, 2011 Share Posted Május 29, 2011 Meg is veszem! Előtte azért megnézem a Tescoban. Ha nincs akkor rendelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Én is gondolkodom rajta, de inkább akkor fogom, ha valami mást is rendelek mellé, mert több a szállítási díj, mint a játék. A Tesco-ban szoktak néha jó fogások lenni, bár mostanában nem annyira nagy a választék nálunk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eronis Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Quake inkább, bár egyiket se ismerem jól. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts