gyuszi02 Posted Július 28, 2012 Share Posted Július 28, 2012 Minecraftozni nem szoktam, így nem tudom melyik a legfrissebb ebből, rlslogon ez a legutolsó post: http://www.rlslog.net/minecraft-v1-2-5-cracked-p2p/ Könnyen elképzelhető az is, hogy valóban kevés hozzá a vga, opengl 2.0-t írnak a rendszerkövetelményekben, de erről nincs teljesen pontos információ sehol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 28, 2012 Author Share Posted Július 28, 2012 1.2.5 a legutóbbi, de pár nap múlva jön az 1.3 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Július 30, 2012 Share Posted Július 30, 2012 Én feladtam a minecraft telepítését, tényleg sehogy se akar sikerülni, de azért mégegyszer kösz a segítséget. Majd ha veszek egy jobb videókártyát mégegyszer megpróbálom,esetleg ha valaki még tudna adni tippeket azokat megfogadnám és még próbálkozhatnék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 30, 2012 Share Posted Július 30, 2012 Felejtsd el! Egyszerűen annyira nincs optimalizálva ez a játék, hogy nem éri meg a vesződséget. Ráadásul Java programozással mit vár az ember? A Java-t nem PC-re találták ki.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 30, 2012 Share Posted Július 30, 2012 Nem a játék optimalizálatlan, hanem a virtuális gép miatt lassú egy adott java alapú program inkább. A platformfüggetlenségnek van ára sajnos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Július 30, 2012 Share Posted Július 30, 2012 Igaz Gyuszi nem a játékkal van a baj, én is játszottam már vele x-box-on és akkor nagyon bejött, így gondoltam hogy itthon gépen jól ellennék vele ha nincs jobb dolgom,ránézésre úgy véltem hogy ezt 5 perc alatt telepítem,de nem jött be, ez van, és az a legnagyobb baj hogy igázbol nemtudom vivel van a probléma, de mindegy is, talán ha lesz jobb videókártyám kipróbálom mégegyszer. Üdv.:Peti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Szeptember 12, 2012 Share Posted Szeptember 12, 2012 Szóval akkor ez is csak azoknak elérhető akiknek eredeti a játék? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted Szeptember 13, 2012 Share Posted Szeptember 13, 2012 Nevet hogyan lehet változtatni tört játéknál? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
svhs Posted Szeptember 14, 2012 Share Posted Szeptember 14, 2012 Arra gondolom esély sincs hogy a szerveren mod lesz?(Redpower pontosabban, és tudom még nincs 1.3-ra) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex69 Posted Május 10, 2013 Share Posted Május 10, 2013 honnan töltsem le ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Május 11, 2013 Share Posted Május 11, 2013 A játék letöltéseknél, vagy megnézheted a filmeknél is. Hátha.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Augusztus 18, 2013 Share Posted Augusztus 18, 2013 Sziasztok. Tudtok ajánlani egy olyan modot nekem, amivel a karakter gyorsabban tud sprintelni? Keresgéltem de nem igazán találtam ilyet, vagy ami volt az tele van felesleges bónusz képességekkel amire nekem nincs szükségem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Február 1, 2014 Share Posted Február 1, 2014 (edited) Szóval... van egy webtárhelyem a Hostinger-nél. Úgy tudom, hogy ezeken lehet futtatni Minecraft szervert valahogy. Mint pl. van a CraftÚnió szerver. A weboldal craftunio.hua szerver ip pedig: ip.craftunio.hu Tehát a domain ip része, az egy aldomain az igazinak. Nagyon örülnék, ha minél hamarabb kapnák választ, mert nagyon fontos. Előre köszönöm. Módosította Február 2, 2014 SzegediXY CODE tag-et tanuljuk már meg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Február 7, 2014 Share Posted Február 7, 2014 Webtárhelyen nem fogsz tudni minecraft szerver futtatni. Minimum egy VPS-re lenne szükséged, kérdés, hogy mi célból szeretnél szervert futtatni (baráti összejövetel vagy esetleg valami komolyabb szerver)? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Május 14, 2014 Share Posted Május 14, 2014 Valahányszor meglátok egy ilyen képet a játékról mindig elgondolkodom azon, hogy vajon megéri letölteni? Az a baj, hogy megkell tanulni játszani, ami időt is jelent persze. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chili Posted Május 14, 2014 Share Posted Május 14, 2014 Tökéletesen így vagyok ezzel én is Venheidem.... Belekezdünk? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Május 14, 2014 Share Posted Május 14, 2014 Rendben van, de szerintem csak online érdemes vele játszani. 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 14, 2014 Author Share Posted Május 14, 2014 Valahányszor meglátok egy ilyen képet a játékról mindig elgondolkodom azon, hogy vajon megéri letölteni? Az a baj, hogy megkell tanulni játszani, ami időt is jelent persze. Kicsit modolva van, de szép szerintem próbáljátok ki nyugodtan, hatalmas élmény barátokkal játszani Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Május 15, 2014 Share Posted Május 15, 2014 Minél többen vagytok, annál szebbet építhettek: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Július 27, 2014 Share Posted Július 27, 2014 Angol könyveket keresgéltem és erre ezt találtam: http://bookline.hu/product/home!execute.action?_v=Minecraft_Handbook_2_The_Official_Redstone_Handbook&id=3493795&type=200 A Minecraft már tudományos műfaj.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 31, 2014 Author Share Posted Július 31, 2014 Igen, ez majdhogynem így van A redstone-nal lehet programozgatni alap szinten. Vannak akik számítógépet összeraktak belőle (8 biteset, ha jól emlékszek) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts