szogyenyi Posted Július 4, 2011 Share Posted Július 4, 2011 sziklát hogy kell szerezni? mert hiába bányászok ki, nem veszi fel. bezzeg a homokot, földet, fát azt igen :\ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Július 5, 2011 Share Posted Július 5, 2011 Csinálj csákányt és azzal üsd, úgy kidobja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 5, 2011 Share Posted Július 5, 2011 aham. értem. Még egy kérdés: A pálcikára már rájöttem, hogy kell csinálni, de mi kell még ahhoz, hogy egy csákányt tudjak fabrikálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Július 5, 2011 Share Posted Július 5, 2011 Nem mintha nem szívesen segítenék,de így mindkettőnknek egyszerűbb: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting SzegediXY akár 1. posthoz oda is rakhatnád ha úgy érzed :) A 3×3-as "crafting grid" úgy áll össze hogy csinálsz egy "Crafting Table"-t, le rakod és jobb klikk rá(Ha esetleg nem tudnád ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Július 5, 2011 Share Posted Július 5, 2011 most már kicsit kezdek ráérezni a dolgok menetére. Köszöntem a segítséget (Nem lesz több hülye kérdés ígérem ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Július 5, 2011 Share Posted Július 5, 2011 Nem gond, ha valami még nem tiszta csak kérdezz, van 1-2 dolog amit nem ír le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 16, 2011 Author Share Posted Július 16, 2011 Szerintem érdemes letölteni a TooManyItems mod-ot, mert nagyon sokat segít, ha éppen 10-20 dolog kell egy házhoz pl. Vagy éppen csalt a játék és vissza akarod szerezni a dolgaid 7-es update milyen lett? Van olyan felirateltávolító a bal sarokba a szöveghez? Mert csak akkor szedem le 6-oshoz találtam, lehet, most is jól jönne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chesterhun Posted Július 18, 2011 Share Posted Július 18, 2011 Ez egyszerű de mégis sok mai játékot leköröző kis gamma ... nagyon tetszik főleg online! Szégyenlem hogy csak pár hete próbáltam ki! A Pistonokkal imádok szórakozni!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 19, 2011 Author Share Posted Július 19, 2011 Sziasztok! Találtam lehetőséget multira: Mineshafter Még most próbálom majd ki (előtte újratelepítem agépe) és haverokkal belekezdünk. Eddigláttam minden féle szervert bár csak kevésre tudtam felmenni, viszont sajáttalkisit egyszerűbb lesz. Egy gyors kérdés: Hamachival jobb? Mármint gyorsabban átmennek az adatok, állandó a kapcsolat stb.? Köszi! (majd itt is megosztom ha sikerül ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Július 19, 2011 Share Posted Július 19, 2011 Megoldás?Nekem szimplán működik, milyen megoldás kell ide? Annyi hogy külön skinem nem lehet, meg csak crackelt szerón megy. Nekem elég. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 19, 2011 Author Share Posted Július 19, 2011 Lehet, hogy megy nélküle is, nem tudtam. Mindenesetre szervert kipróbáltuk, működött, kicsit laggos volt néha, dement. Sajnos nem tudtam senkinek sem (még magamnak sem) bármilyen jogot adni, commandok csak azzal a programmal mentek, ami a szervert csinálta és nem is nagyon voltak meg a parancsok Ha valaki tud segíteni, annak nagyon örülnék. Köszönjük! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Július 20, 2011 Share Posted Július 20, 2011 Mi bátyámmal szoktunk lanozni (De online is megy, mostanság egy német szerveren játszok). Hát ha tudsz angolul(ha jól tudom.igen) akkor /help a szerver consol-jába és meg is vagy. Talán néhány legfontosabb: /op "név" (mindenkinek a nevével meg kell csinálni aki építeni akar,de csak egyszer)-így már tudsz építkezni a szervereden,gondolom máshogy is meglehet, annyira nem érdekel a dolog hogy utána nézzek /tp "név1" "név2" 1-es player-t teleportolja 2-eshez /give "név" "id" "db szám" Ad neked egy bizonyos azonosítóval(id) ellátott itemet (ha nem írsz be számot 64-et ,ha igen akkor nyilvánvalóan annyit amennyit...)pl.: /give asds 323 300 (Ez ad 300db táblát,és 64-es stackba ) Ami még ehez kellhet: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Data_values#Item_IDs Asszem ennyi így hirtelen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 20, 2011 Author Share Posted Július 20, 2011 építkezni tudtunk amúgy is, csak a játékban nem mentek a parancsok. Most ezzel majd megpróbálom, köszönöm! (találtunk egy magyar szervert, ami survival és van rajta economy mod , csak elfelejtettem az IP-jét és nem az volt az utolsó, magyarul most várok :S) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Július 20, 2011 Share Posted Július 20, 2011 Az a baj ezek a hülye cheatek meg konzol parancsok elrontják a játék lényegét. Én hamachiztam egy haverommal de hamar ráuntam az egészre mikor elkezdte adogatni a dolgokat és úgy építettem meg a házam. Mondjuk már a singlet se nagyon szoktam tolni. Talán majd a teljesre ránézek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Július 20, 2011 Author Share Posted Július 20, 2011 Most olyan konzol-parancsos szervert találtunk, amiben csak a spawn van. Még eléggé kezdő szerver, mert telket lehet venni, és csak ott lehet csinálni a dolgokat, de majd lesz jobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Augusztus 12, 2011 Share Posted Augusztus 12, 2011 Egy szerver: ip: ace-minecraft.eu <- igen ez az ip... Slot:100 Nem magyar,leginkább német,angol,lengyelek vannak Inkább csak DU van aktivitás,és ahol szabadon építkezhetsz az a "berg" world. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Augusztus 12, 2011 Author Share Posted Augusztus 12, 2011 Mi most hárman ittjátszunk: minecraft.v4host.eu iConomy van rajta és nagyon jó kis szerver. Adminok közül van egy ****, de a többi rendes. Nagyon nagyokat építünk Mindenki magyar és van team speak (amit csak az adminok miatt érdemes néha használni) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 17, 2011 Share Posted Október 17, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 17, 2011 Author Share Posted Október 17, 2011 Én már voltam egyben, de kicsi volt :S 1.9-ben nagyon sok minden lesz. A sárkány lesz a legjobb Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 17, 2011 Share Posted Október 17, 2011 Mik lesznek benne? Amúgy a teljes verzió mikor jön ki? Úgy értem a végső. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 17, 2011 Share Posted Október 17, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 18, 2011 Author Share Posted Október 18, 2011 Hello! Azt a szervert igazából rég otthagytuk a francba, mert néha volt pártámadás a szerver ellen és mindent lehetett előröl kezdeni. Lesznek sárkányok, több CD, állatidomítás, új biome (ilyen gombaföld, ahol csak gombák vannak, meg mérgezett tehenek), aztán ilyen golyók, amiket ha feldobsz, megmutatják, hol a stronghold. A strongholdokban lesz a "The End" Portal, ami olyan helyre visz, ami tele lesz enderman-ekkel. Ezeknek új animációjuk van és nagyon nehéz kinyírni őket. Beteszik az Alchemy-t, amiben lesz sebesség potion, healing, mérgezés, tűzállás stb. Alchemyzni lehet a fegyverekkel/páncélokkal is, ezek ilyen extra védelmet kapna, tűzálló leszel tűlük stb. A nether-ben lesznek ilyen óriási hidak, meg strongholdok. És még van pár dolog, amire nem emlékszek. Keress rá, hogy YogsCast, azok mindig bemutatják, mik lesznek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Október 18, 2011 Share Posted Október 18, 2011 Rendben köszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Október 18, 2011 Share Posted Október 18, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Október 19, 2011 Share Posted Október 19, 2011 Pre release-be már sok minden bent van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
morze Posted Július 26, 2012 Share Posted Július 26, 2012 - Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Július 28, 2012 Share Posted Július 28, 2012 Hello! Én nekem egyszerűen sehogy sem akar működni ez a játék,próbáltam már rengeteg helyről leszedni,rengeteg videót néztem telepítésről,hibákról,most a hibák alatt értem azt a bad video driver hibát amit rengeteg embernek ír,sokan mondják hogy a hardvergyorsítást csökkentsem meg frissítsem a drivert de semeik se segít. Egy Nvidia geforce 5200-as (128 mb) videókártyám van,azon futnia kéne, szerintem a java programmal van baj,nemtudom hogy melyiket és hogy honnan töltsem le,egyszóval segítség kéne,java letöltési link, és akármilyen tipp hogy hogyan tudnám elindítani. Előre is köszönöm a segítséget! Üdv.:Peti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Július 28, 2012 Share Posted Július 28, 2012 Nyilvánvalóan a mindenkori legfrissebb javát kell feltenni http://java.com/en/download/index.jsp Viszont sajnos el kell keserítselek, olyan kártyával maximum képregény üzemmódban fogsz tudni játszani, adott esetben ennél komolyabb kártyákat is megfektet a játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Július 28, 2012 Share Posted Július 28, 2012 Köszi,igazábol tisztába vagyok vele,úgyis venni akarok egy jobbat a közeljövőbe,majd ha lesz időm kipróbálom a javat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Július 28, 2012 Share Posted Július 28, 2012 Feltelepítettem a javat amit belinkeltél,fentvan a Directxv9.0 , csökkentettem a hardvergyorsítást és még mindig nem működik,most letöröltem a minecraftot,küldenél nekem egy linket hogy honnan töltsem le? Ha úgy se sikerül akkor lehet hogy kicsi a videókártyám hozzá. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts