SzegediXY Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 Sziasztok! A Minecraft körülbelül másfél éves. Notch a fejlesztőlye. A grafikát ne szidjátok, azon lehet javítani A játék főleg kockákból áll (de van pl téglatest, lépcső, stb.). A pálya végtelen, a játék generálja. Az alapja az, hogy nappal kell építened, este pedig jönnek a szörnyek és túl kell élned (vagy zárt helyen átaludnod ). A játék egyszerűségéből adódóan nagyon könnyen szerkeszthető, így nagyon sok mod jött ki hozzá. A grafikát lehet javítani, különböző texture pack-ek leszedésével, de akár Te is csinálhatsz ilyet Mostanábal egyre több update van, amikkel egyre több új dolog kerül a Minecraft világába. Például: 1.4 Farkasok, süti 1.5 Új sínek, időjárás, achievementek (bár ez még kevés) 1.6 térkép (még nem jött ki), budok kijavítása Modok: http://www.minecraftforum.net/viewforum.php?f=1032 Texture pack-ek összegyűjtve: http://www.minecraftforum.net/viewtopic.php?t=12352 Magát a játékot le lehet tölteni itt (a Pirateclubbon) is, de most nem tudom belinkelni, mert nem megy a kereső. Multizni valahogyan lehet hamachi-val, de előszzör mindenki jöjjön bele a single-be Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 Én most egy a levegőben ''lebegő'' házat akarok építeni Amúgy a farkasokkal hol lehet találkozni? Egyet se láttam még pedig az 1.5-ön játszok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 Ezt úgysem tudjátok űberelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 15, 2011 Author Share Posted Május 15, 2011 Ezt alkottam ma Meg egy hajót, amiről meg itt a kép: És íme a városom: Másoknak szánom, mert tervezek bele 1-2 kihívás szerűséget. Pl mássz ezeken keresztül és ilyeneket kapsz stb. Elég nagy szigetem van, nagyjából kontinens Modokból használok SP Commands-t, mert alkotáshoz tökéletes, ahogyan a toomanyitems. Aztán ott van a piston meg egy látótávnövelő (ha már bírja a gép, miért ne ). Spawner beállítót is használgatok, előnyös most a feltöltendő pályáhpz. Portal-oztam régen, csak most nem tudom felrakni (és ott a sok nyamvadt undefinied item, amihez nem szabad hozzáérni ) MCEdit-tel néha csinálok hegyeket, vagy épp lapos síkságot. Nagyon tudom ajánlani. Sony Vegas: Menj sokat a világban, akkor majd lesznek. Teljesen véletlenszerűen jönnek, alainte nekem sem voltak sehol, aztán pont akkor jönnek, mikor útban vannak Másik megoldás: Spawner beállítót használsz és toomanyitems-et Ha pedig írnátok, ezt ajánlom: Ui: Nincs rá valami jó mód/mod, hogy megszabaduljak a lerakott obsidiantól? Csináltam tájjeleket (S E N W), csak épp fordítva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 De felcsákányozod gyémánt csákánnyal. Szép dolgokat alkottál , látom te se legitbe tolod . Én ezt alkottam többek között: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 15, 2011 Author Share Posted Május 15, 2011 WOW! Ebben is van munka rendesen Én most azzal vagyok gondban, hogy kéne a városomba még pár ház, és kifogytam az ötletekből Amúgy texture pack-et ajánlom, hogy csináljatok a painterly-seknél Elég nagy a választék. Az obsidiannal az a gond, hogy még gyémánttal is 15 sec, viszont ha megnézed azt a nagy W-t ott a 3. kép hátterében... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trilon Posted Május 15, 2011 Share Posted Május 15, 2011 Látom tudom milyen lecsákányozni az ilyet, de modok nélkül gondolom nemlehet leradírozni, azokhoz meg őszintén szólva nemértek, pedig van 1-2 hasznos, pl repülés, vagy mindig nappal, meg ilyesmi ezért is volt elég a hajót emgcsinálni, nemvolt ilyen segédeszköz. Nekem A videó után Borderlands texture pack-om volt, amíg nemlett 1.5-re való átállás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 16, 2011 Author Share Posted Május 16, 2011 Ajánlom a single player commands-ot, mert abban van repülés, végtelen dolog, időbeállítás, halhatatlanság (ami ha magasan vagy, nem jön rosszul) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 16, 2011 Share Posted Május 16, 2011 Én most elhatároztam hogy nem használok modokat meg cheater programokat, megpróbálok vmit saját erőből alkotni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 16, 2011 Author Share Posted Május 16, 2011 Én is így kezdtem eleinte, csak aztán mikor tönkrement az első diamond csákányom, akkor aztán ffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuu és elegem lett belőle Igazából az a mod, hogy a diamond eszközök nem mennek tönkre reális Most majd leszedem a compressed redstone-t, ami a vertikális redstone-nak felel meg Majd valamikor közzéteszem a teljes map-omat, de most még van vele mit csinálni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Május 16, 2011 Share Posted Május 16, 2011 Ezt úgysem tudjátok űberelni Nézd meg ezt: Első kettő elég durva...Na azt meg csinálod..Én nem hittem hogy ilyet is lehet Amúgy multihoz nem kell hamachi próbáltam online,működött bár nem tudom szervert hol lehet találni,most tesómmal lanozunk^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 16, 2011 Author Share Posted Május 16, 2011 Keressétek meg az eredetit: EPIC! Következő cél: Város arénával, városházával, fallal és térrel. *Bővítve 2-szer ekkorára az állomásnak és a lakónegyednek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Május 17, 2011 Share Posted Május 17, 2011 üdv! van valahol valami videó vagy leírás (ez ha lehet magyar nyelvű) hogy miből mit és hogyan lehet csinálni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 17, 2011 Author Share Posted Május 17, 2011 Azt hiszem ez minden: http://www.minecraftwiki.net/wiki/Crafting Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Május 17, 2011 Share Posted Május 17, 2011 köszi! én magyar nyelven keresgéltem volna úgy meg semmi ilyet nem találtam, magyar wikis rész meg ilyet nem tartalmaz... még egy olyan érdekelne 3*3ra hogy lehet azt a területet növelni amibe bepakoljuk az anyagokat hogy újat állítsunk elő belőlük? tárgytalan észrevettem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 17, 2011 Author Share Posted Május 17, 2011 FA FA FA FA Elhelyezéssel csinálsz egy crafting table-t, azt lerakkod és azzal lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 van ehhez valami olyan mód amibe nappal nincsenek azok a zöld valamik meg a lángoló alakok amelyek nyilaznak. zöldet lekardozom felrobban én meghalok. lángoló akármik meg annyian vannak mint oroszok... vagy esetleg valami sebezhetetlenség? amúgy rossz ez a játék "beszippant" de nagyon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 Rakd peacefull-ra options-ba ,minden problémád megoldódik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 köszi! bányásztam iron ore-t viszont az nincs benne a wikis miből mit-be és nem is tudok vele mit csinálni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 Rakd be kemencébe http://www.minecraftwiki.net/wiki/Furnace Lentre rakj szenet,fentra vasércet és kapsz vasat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedarkelf Posted Május 18, 2011 Share Posted Május 18, 2011 valaki tudna egy linket adni a letolteshez? nem talaltam itt a forumon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 19, 2011 Author Share Posted Május 19, 2011 Nekem megvan a telepítő. Hova töltsem fel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 19, 2011 Share Posted Május 19, 2011 Szedjétek le hozzá a HD texture packot akinek bírja a gépe, sokkal szebb a játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Május 19, 2011 Share Posted Május 19, 2011 Keressétek meg az eredetit: EPIC! Ahhh a Yogcast-es fiuk. A legjobb minecraft videokat csinálják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 19, 2011 Author Share Posted Május 19, 2011 Szedjétek le hozzá a HD texture packot akinek bírja a gépe, sokkal szebb a játék Én most éppen sajáttal játszok, de ki tudja. A gép biztos bírja, meglátjuk (linket tudnál adni? Annyi ilyen vanille HD texture pack van már... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 19, 2011 Share Posted Május 19, 2011 http://www.minecraftforum.net/topic/69354-64x15-01-misas-realistic-updated-19apr/ Én innen szedtem le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Május 19, 2011 Share Posted Május 19, 2011 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thedarkelf Posted Május 19, 2011 Share Posted Május 19, 2011 Nekem megvan a telepítő. Hova töltsem fel? Ahova neked megfelel, koszonom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 20, 2011 Author Share Posted Május 20, 2011 http://addat.hu/27bec1cc/Minecraft_1.2.0_02_Installer_Cracked.exe.html Feltelepíted, elindítod, kipipálod a force update-ot és már működik is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts