tiger105 Posted Május 13, 2011 Share Posted Május 13, 2011 Nos mivel ennek a telefonnak még nincs egy saját kis témája (és szerintem azért megérdemelné) ezért létrehoztam egyet. Ha minden igaz én hétfőn kapom kézhez, úgyhogy szívesen veszek minden információt, segítséget és építő kritikát, esetleg valamiféle trükköt a telefonnal kapcsolatban. Ne fogjátok vissza magatokat Az Android rendszert is érdekesnek találom, ez lesz az első droidos telóm, úgyhogy szeretnék kicsit beletanulni az Android okosságaiba, elsajátítani mindenféle csínját-bínját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szimba16 Posted Május 13, 2011 Share Posted Május 13, 2011 Véleményem szerint nagyon jó kis telefon, és az ára is barátságos. Én is ilyet használok és teljesen meg vok vele elégedve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Május 14, 2011 Author Share Posted Május 14, 2011 Nem kevés benne az a 128MB memória az Androidnak? Mennyire szokott megtelni? Egyébként lagg és belassulás mennyire jellemző? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szimba16 Posted Május 14, 2011 Share Posted Május 14, 2011 Tegyél bele memóriakártyát. A laggról és belassulásról nem tok mit mondani, nálam még nem fordult elő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Május 14, 2011 Author Share Posted Május 14, 2011 Most lehet hogy én nem értelmezem jól, vagy csak rosszul tudom, de a bővített memóriakártyát az Android nem tudja használni a programok futtatásához. Tehát a gépben a HDD-t sem használhatjuk RAM-nak. Vagy itt másképp megy a dolog? 8gb os kártya lesz hozzá egyébként. Örülök hogy lassulűs ég fagyás nincs Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
meristin Posted Július 9, 2011 Share Posted Július 9, 2011 csak hogy én is hozzászóljak XD, nekem december óta van meg a teló, még 1.6-os oprendszerrel vettem, ott volt fagyás elég sűrűn, amióta 2.1 van rajta azóta ritkán de előfordul a fagyás, lassulás is előfordul, mivel a 2.1 csak akkor tud menteni sd-re progikat ha létrehozol ext3 vagy ext 4 partíciót meg rootolod a telót és feltelepíted az app2sd-t hamar megtelik a belső memó, a 128 mb ram nálam 30 mb szinte állandóan ez azért lehet mert sok a háttérben futó progi, task killer -el ki lehetne lőni de nincs értelme használni mivel az android magától lelövi a progit ha memre van szüksége, ha meg űgy dönt az ember hogy unja a 2.1-et van sok 2.2-es és 2.3-as főzött rom amit felrakhat és azokban a lassulás szinte 0. 2.3-nál a a kamera csak vga-ban működik de a 2.2-es rendszerekben szinte elenyésző a hiba. egyenlőre ennyi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elképesztő Posted Június 26, 2012 Share Posted Június 26, 2012 Nekem nincs lassulás eddig,és nagyon jól működik cyanogen mod 2.3.5.-ös rom-al a kamera fullon megy és még a multitouch is működik.Pedig 2011-es modell és arra elméletileg nem lehet rakni,de lám mégis Véleményem szerint eléggé pöpec ahhoz képest,hogy sokan lehúzták már az Autokiller Memory optimizert használom,és mindig van elég memóriám. A barátnőmnek meg csak sima ARC-ja van és egyfolytában kaksizik befelé,hát ennyit a gyári és a főzött rom különbségéről szerintem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 26, 2012 Share Posted November 26, 2012 Nekem is már megvan lassan két éve... 2.1.1 volt rajta aztán 2.3 gingerdx, aztán elrontottam egy frissítést, újra 2.1, most pedig hála egy nagyon jó barátomnak gingerdx v029, droid 2.3.7 + holo launcher. Úgy néz ki mintha ICS lenne rajta! a procit is picit felhúzta, de nem sokat 670 fölé már nem nagyon szabad menni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted November 27, 2012 Author Share Posted November 27, 2012 Ehh, most nézem, ezt még én nyitottam Azóta már egy Defy teljesít szolgálatot helyette tavaly ősz óta, de jó kis teló volt az x8, első androidos telómként nagyon megkedveltem és sok csínját bínját kitanultam az androidnak hála a magyar sony ericsson-os fórumnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts