bikas Posted Április 30, 2011 Share Posted Április 30, 2011 Sorozatokkal foglalkozó oldal. Összes felhasználó 13960 Tagok 6975 Storekeeperek 1133 Feltöltött torrentek 10428 Aktív torrentek 8244 Kapcsolatok 39164 Seederek 37223 Leecherek 1941 Seeder/leecher arány (%) 1918 % Aktuális sebesség 74.38 MB/s Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicmaker Posted Április 30, 2011 Share Posted Április 30, 2011 Amennyire a különböző fórumokon olvastam, jó kis oldal, csak nagyon nehéz rá bekerülni. Főleg, hogy most már nCore-on igényelhető meghívók számát is limitálják! Apropó, tegnap megnyitották a meghívó igénylést nCore-on kb.17-23 között, aki gyors volt, bekerülhetett! Ilyen lehetne TvStore-on is! Vagy volt, csak én nem tudok róla? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Május 1, 2011 Author Share Posted Május 1, 2011 Szerintem meg éppen ezért nem nehéz bekerülni, mivel nCoreon is lehet igényelni meghívót. Tegnap picit behalt az egész, sokan regelnek hirtelen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magicmaker Posted Május 1, 2011 Share Posted Május 1, 2011 Ezzel csak azért nem értek egyet, mivel nCore-ra is elég nehéz bekerülni, szóval, ha nincs egy olyan ismerősöd, aki adna egy meghívót nCore-ra, akkor nagyjából 0, -1 az esélyed, hogy bekerülj tvstore-ra, merthogy ott még nagyon kevés a felhasználó, és gyanítom, annak is nagy része nCore-os! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Május 1, 2011 Author Share Posted Május 1, 2011 Na jó, nyertél. Azt hiszem ez a dolog kölcsönös, tehát nCore meghívót is lehet igényelni TvStoreon. Meg is néztem, lehet igényelni, van neki külön egy topic. Az nCore a TvStore staffal egyetertesben lehetoseget ad a bejutasra a TvStore felhasznaloinak. A dolog egyszeru, nincs masra szukseged csak egy mailcimre. Nem kerunk semmi mast, minthogy ne eljetek vissza a bizalommal. Feltetelek: - Kethetente 25 meghivot osztunk ki. - A jelentkezeseket egyenileg biraljuk el, kethetente egyszer. Az osszes meghivot egy idoben kuldjuk ki - Ha tobb igenylest irsz, NEM fogsz meghivot kapni, mindenkinek 1 lehetosege van az igenylesre - Nem valaszolunk a privat uzenetekre, ha kapsz meghivot azt meg fogod talalni a postaladadban, ha nincs ott 2 heten belul akkor nem kaptal. - Jelezned kell, ha mar volt accountod az nCore-on, ha a staff tiltott ki korabban akkor nincs garancia a visszakerulesre - A duplareg nem engedelyezett, illetve az accountok arulasa sem. (megprobalkozhatsz a dupla reggel, de nagy esellyel bukod a regit is) - Kerhetsz ismerosnek is meghivot, azonban kizarolag egy lehetosege van mindenkinek. TvStore staff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Sidious_ Posted Május 7, 2011 Share Posted Május 7, 2011 Lassan indul a 2. hullám, így aki fent van Ncore-on az bekerülhet TVstore-re is. Egyébként anno nekem sem volt ismerősöm, aki fent lett volna akkor még Bitgate nevű oldalon. De BH fórumon kértem meghívót és kaptam is A lényeg belehet kerülni Ncore nélkül is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Május 8, 2011 Share Posted Május 8, 2011 hat en kb 1 oraja regeltem be tvstore ra. ncore-meghivo-tvstore meghivo igyenyles ott a kod amit bekell utnod tvstore regnél es kesz is. felora mulva jott a megerosito mail. 1 felhasznalo egy kodot kap. szal enmérdemes elcsszni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Május 9, 2011 Author Share Posted Május 9, 2011 ch3f azért azt hozzá kell tenni, hogy nem mindenki kap kódot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Május 10, 2011 Share Posted Május 10, 2011 bikas nemtudom annyira nem olvastam el. akkor en miert kaptam kodot ha nem mindenki kap? nem vagyok feltöltö meg semmi. mezei user vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Május 11, 2011 Author Share Posted Május 11, 2011 Annak csak örülni kell, hidd el nekem. Nem egy panaszt látok, plusz kérdést, hogy én miért nem kapok. stb... Ez van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Május 11, 2011 Share Posted Május 11, 2011 arány szamit vagy mi akkor? mer mondjuk az van. nemvagom akkor. magyarazd mar el mi alapjan soroljak be az embert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Május 12, 2011 Author Share Posted Május 12, 2011 Ahogy olvastam pl. az, hogy milyen tiszta volt az előélete. Tehát, pl. kapott-e warnt vagy sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch3f Posted Május 12, 2011 Share Posted Május 12, 2011 oo hat az enyem tiszta mint a ho :] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Május 12, 2011 Share Posted Május 12, 2011 minimum 26 hete regisztráltnak kell lenni, illetve 'tag' ranggal rendelkezni. plusz "makulátlan előélet". nekem a 26 hét hiányzott... 13 hete vagyok fent szép aránnyal csak hát még nem vagyok tag így marad a cumi. valahogy majd csak bejutok ide is, ncore-ra is sikerült ezt is megoldom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Május 13, 2011 Author Share Posted Május 13, 2011 Sokak bújára-bánatára ismét befejeződött egy Csillagkapu széria. Ez alkalomból úgy döntöttünk, hogy Stargate hetet tartunk a TvStore-on. Ennek megfelelően a Stargate / Csillagkapu széria minden torrentje (SG-1, SGA, SGU) 1 héten keresztül ingyen letölthető, azaz Free mindenki számára. Jó seedelést kívánunk! TvStore staff Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Sidious_ Posted Május 14, 2011 Share Posted Május 14, 2011 minimum 26 hete regisztráltnak kell lenni, illetve 'tag' ranggal rendelkezni. plusz "makulátlan előélet". nekem a 26 hét hiányzott... 13 hete vagyok fent szép aránnyal csak hát még nem vagyok tag így marad a cumi. valahogy majd csak bejutok ide is, ncore-ra is sikerült ezt is megoldom. Javasolnám első körben az olvasást 2. körben pedig, ahogy meg is találod, ha kicsit utána olvasol, hogy a 2. kör (ami most van) lezárása után LEHETŐSÉG VAN egyéni elbírálás alapján is bejutni. 3. körben pedig tudtommal már nem egy ember bejutott így eddig is. bikas nemtudom annyira nem olvastam el. akkor en miert kaptam kodot ha nem mindenki kap? nem vagyok feltöltö meg semmi. mezei user vagyok Csak az tud regisztrálni, aki megfelel a feltételeknek (amik titkosak), ez esetben a meghívás alatt ugye talál tvstore meghívó-kód részt is. Ami biztos feltétel: - Tag rang - warn mentes előélet (tehát ha már kaptál vmikor- akkor nekem nem jelenik meg a kód rész) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stinger22 Posted Augusztus 13, 2011 Share Posted Augusztus 13, 2011 Nem valami nagy, de véleményem szerint jó és sok minden megtalálható. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts