Pityu Posted Április 19, 2011 Share Posted Április 19, 2011 Nekem van egy packard bell laptopom ,fel raktam rá a leg újab outpost firewall pro tűzfalat,de ki akasztja a gépet és ki fagy windows7 van fent más laptopon meg aztali gépen normálisan megy,mi lehet a gond? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DArK Posted Április 26, 2011 Share Posted Április 26, 2011 összeakad más tűzfallal, az outpost-bol van 7.1-es verzio 64 bites rendszerre 64 bitest tegyél, 32-esre 32-est összeakad a buta virusirtottal buherált a win7-et és kiszedtek belőle vmit amit nem kellett volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pityu Posted Április 26, 2011 Author Share Posted Április 26, 2011 köszi a választ de nem vagyok dedós hogy ezeket ne tudnám,nem most kezdtem a gépezést ja és azt is tudom már hogy nem a gólya hozza a gyereket )))))) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 16, 2011 Share Posted Május 16, 2011 Értjük mi a poént de szerintem ezt a nagyon gyenge ironizálgatást hagyni kellene mert egyáltalán nem áll jól. Tanulj még egy kicsit vagy nézz sok Monty Pythont. Ráadásul bárminemű segítséget illik megköszönni és normálisan válaszolni még akkor is ha hasztalan volt. Aki ilyen helyzetben arcoskodik az tudniillik egy index az adott illetőről. Ui.: Képzeld el, már egy 10-12 éves gyerek is tudja, hogyan készül a kisbaba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts