Markeee Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Nekem semmi keresetem, zsebpénz nuku és most is a tankönyveim 20k-be kerültek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FZolee Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Nekem 25.000-be Nekem sincs pénzem, hogy támogassam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
FeERi Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 hogyha azlenne a helyzet hogy a pirateclub rosszul áll és a modok kihirdetnék hoiyg szükség van pénzre akkor egykét ezrest küldenék, de most költöttem el mind a 70ezer forintom ugyh jelenleg nincs rá lehetőségem, ill még nem támogattam az aldalt a multban sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 nem vagyok milliomos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Ahhoz hogy támogasd nem kell milliomosnak lenned <_< Én támogatnám szívesen,méha nem is sokkal,jövöhéten kapok egy kis összeget Ha vki megmondja hogyan lehet akkor megpróbálom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucu_best Posted Szeptember 2, 2007 Share Posted Szeptember 2, 2007 Az az összeg mértékétől függne. De igen,mondjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rik Posted Szeptember 17, 2007 Share Posted Szeptember 17, 2007 Én csakl azt nem értem, a topicnyitó miért nem nyilatkozik, sőt, még számonkér, illetve nem is támogató.... <_< :D Én még várok,bár van keresetem,de nem akarok be nem váltott ígéretet tenni.Az oldal egyébként JÓ. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHOSEN Posted Szeptember 19, 2007 Share Posted Szeptember 19, 2007 Jelenleg nincs rá lehetőségem.Ennyi.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Számomra elég necces egyetem mellett, immáron albérletből az oldalt támogatni Emellett barátnő meg miegymás :S Remélem hamarosan sikerül egy kis plussz zséhez jutnom és abból majd próbálkozok.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
boross12 Posted Szeptember 20, 2007 Share Posted Szeptember 20, 2007 Nekem volt most pénzem félre raktam 4 ezret hogy majd elküldöm csak aztán kiderült, hogy tartozom tesómnak 5 ezerrel és így bukta volt azt meg nemtom hogy 500ft-val lehete támogatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roggenbrot Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Sikerült egy kis pénzt félretennem, és támogattam az oldalt. Jól esett . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Nekem nincs jelenleg lehetőségem. Van ugye barátnőm stb. Emellett meg még kell egy kis pénz a buszozgatásokra is..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Október 12, 2008 Share Posted Október 12, 2008 Szvsz ez úgy működne jól, ha közvetlen PayPalon keresztül lehetne tolni egy ezrest mondjuk, ezért kapnál donator flagot, ha meg monnyuk 10000-el támogatod, VIP lennél és hozzáférésed lenne egy olyan topikhoz, ahol csak kiemelt tagok lézenghetnek. Ergo valamiért valamit sztem. Na nem mintha amúgy nem nyújtana semmit sem az oldal, szerintem a legjobb warezportál, dehát itt minden ingyen van, akkor minek fizessünk? Szvsz valami kis plusz kellene a donatoroknak és zsirozottabban menne itt a cash-flow. Télleg! Asse tom hogy lehet támogatni a szájtot. Erre is kéne némi reklám bakker. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 (edited) sok kicsi sokra megy szerintem!!! én utaltam 1 keveset, sztem ha 500 ft-ot utalsz, azzal is segítesz!!! abba meg ugye nem halsz bele... Igen, ez igaz. És elég sok pénz összejönne a fórumnak mert most van 139,040 tag. Ezt szorozzuk meg 500-al (az annyi mint 6.952.000 [majdnem 7 millió]) és már a fórum tudna kicsit újítani ezt-azt. Meg a moderátorok is kaphatnának egy kis pénzt az oldal segítségéért (gondolom, hogy most nem kapnak, nem a pénz miatt teszik amit tesznek). Én támogatnám, de persze én sem tehetem meg hogy húú de sok pénzt küldjek. Szerk.: Hidden, vip+donator meg a többi kiemelt tagnak van külön topik-ja. Ha nagyon akarja valaki támogatni a "szájtot" akkor az kicsit körülnéz vagy legvégső esetben ír egy mod-nak, vagy felmegy a pirateclub chat-re. De amúgy le van írva valahova hogy hogyan lehet támogatni, azt hiszem a súgó-ban. Módosította Október 13, 2008 hhPr3no Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roland18 Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Támogatnám igen, ha saját keresetem lenne, de ha majd lesz (pár év múlva) természetesen fogom támogatni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 ... Szerk.: Hidden, vip+donator meg a többi kiemelt tagnak van külön topik-ja. Ha nagyon akarja valaki támogatni a "szájtot" akkor az kicsit körülnéz vagy legvégső esetben ír egy mod-nak, vagy felmegy a pirateclub chat-re. De amúgy le van írva valahova hogy hogyan lehet támogatni, azt hiszem a súgó-ban. Na most annyira senki sem akarja támogatni sztem, hogy még keresgéljen is érte. Ez úgy műxik sztem, hogy van egy donate button és egy gyenge pillanatomban, mikor épp adakozni támad kedvem, odaklikk. Szvsz az ilyen dolgokat kényelmessé tenni az igénylő feladata. Remélem ezzel nem bántottam meg senkit, nem ez volt a szándékom, de ha kő a pénz akkó aggyá lehetőséget oszt csengetek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Persie Posted Október 13, 2008 Share Posted Október 13, 2008 Ha már lesz pénzem amit támogatásra tudok kötlenmi akkor Igen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts