dParky Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Sziasztok! Kiváncsi vagyok Ti hogy gondoljátok. Aki úgy dönt támogathatja, további információk: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=45948 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Én támogatnám! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Én szeretném támogatni az oldalt de gimnáziumban,17 évesen a keresetem vergál a nullával(megközelíti de nem lesz soha egyelő vele). A család viszonylag elvan eresztve de apám nem ad zsebpénzt azt akarja hogy megdolgozzak a pénzemért[ ez így reálisnak tűnik de nagyon xar érzés]. Amit betok vállalni hétvégi munkák, szünidei munkákból befolyó pénz összeg arra is alig elég hogy meglegyen a net és a gép. Napi 3K egy egésznapos lapátolásért. És tanulnom is kell meg itthon is dolgozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dParky Posted Április 14, 2007 Author Share Posted Április 14, 2007 Én támogatnám! Csak? Kitől, mitől függ? Kérlek fejtsd ki részletesebben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Természetesen támogatnám,de sajnos nincs most rá lehetőségem,le vagyok égve,mint a salak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juninho Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Csak? Kitől, mitől függ? Kérlek fejtsd ki részletesebben! Kell a cash másra!Úgyh mégse jön be a dolog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Szívesen támogatnám ,ha kapnék zsebpénzt egyáltalán. Én a húsvétkor befolyt összegből gazdálkodom egy évben és az nagyon kevés egy oldal támogatásához és adolgaim megvásárlásához. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anoukqueen Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Támogatnám, ha lenne pénzem. A diákhitel miatt ugyanis mire lediplomázok, olyan adóságaim lesznek, hogy abba rossz belegondolni.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Igen támogatnám , de még várnom kell egy kicsit amíg megjönnek a pénzeim ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordWolf Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Ha lenne keresetem támogatnám, de anélkül ugye nem megy... (A zsebpénzem meg rámegy az internetre...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creat!ve Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Jelenleg nincs rá lehetőségem, azaz pénzem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akTa Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Én szerettem volna támogatni az oldalt, Tibioléval váltottam is PM-et ez ügyben, csakhogy: 2 hónapja nem kaptam már fizetést, és arra is alig van pénzem, hogy bejárjak dolgozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Április 15, 2007 Share Posted Április 15, 2007 Nem tom figyeltétek-e de itt volt valamikor aggress hozzászólása.Az hova tűnt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Április 19, 2007 Share Posted Április 19, 2007 sok kicsi sokra megy szerintem!!! én utaltam 1 keveset, sztem ha 500 ft-ot utalsz, azzal is segítesz!!! abba meg ugye nem halsz bele... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lac69 Posted Április 28, 2007 Share Posted Április 28, 2007 Hali! Jól Beszélsz Király-Lány ! Most meg különösen jól jött mindenki segítsége ! Lásd memó probléma ! Én is a memó végett támogattam az oldalt de egyébként is megtettem volna mert megjöttek azok a pénzeim amikre fentebb utaltam s már akkor elterveztem hogy támogatni fogom az oldalt akár hosszabb távon is ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Szavaztatok sokan de nem kommentáltátok. Pótoljátok ha kell útólag is! Azért szavaszás mert kíváncsiak a véleményetekre!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagi Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Én már megtettem és amint van fölös pénzem megy a következő adag is! Ja és nem ezért a "szép" színért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 már a félreértések elkerülése végett, nem 500ft-ot utaltam, hanem kicsit többet. de pl ha 1 doboz cigivel kevesebbet szívsz - havonta-, akkor meg is van az oldal támogatásásra szánt összeg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lilaboy Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 sikerült támogatnom az oldalt,egy nagyobbacska összegel! és jól esett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attlee Posted Május 5, 2007 Share Posted Május 5, 2007 Én is támogatnám az oldalt,mert már nagyon sokat kaptam tőle,de most rendelgettem ezt-azt,nem olcsó dolgokat Pl.. Usb,Mp3,Mobil,tárhely bérlés stb.. Memóriát is "szeretnék" venni, na meg a családban születésnapok meg stb..! De szeretném támogatni az oldalt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nouby Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Végre az emberek kifejtik a véleményüket ezt öröm nézni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david999 Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 támogatnám ha lenne miből támogatnom........... 14 évesen semmi kereset, még nyárra se mehetek le sehova, ugyanis csak 16-tól mehetnék dolgozni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wildebeest Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 Sajna nincs keresetem, úgyhogy támogatni se tudom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted Május 8, 2007 Share Posted Május 8, 2007 támogatnám de kiskorú vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spdeluxe Posted Május 18, 2007 Share Posted Május 18, 2007 Én igen,és fogom is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
narancs00 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 max lelkileg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Támogatnám, ha lenne elég pénzem De sajnos nincs De ha jutok kicsi "felesleghez" postolom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito989 Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 hát eddig nem volt keresetem eddig sem lesz sok csak amit gyakorlatér kapok majd 18k kb azmeg elmegy errearra. nemfogok addig fizetni amig csak ugy warnolnak és pmet se tolnak indokkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkrisz007 Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Ha majd dolgozni fogok, és normálisan megfizetnek, akkor 100% hogy támogatni fogom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cole Posted Szeptember 1, 2007 Share Posted Szeptember 1, 2007 Jelenleg nincs rá lehetőségem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts