hankock Posted Április 13, 2011 Share Posted Április 13, 2011 1. A lakás jellege? * barlang I. (zöldséges láda, koszlott kutya, sörös üvegek) * barlang II. (zöldséges láda, injekciós tűk, külön bejárat a szociológusnak és a fotósnak) * lakótelepi I. (kék padlószőnyeg, sárga nejlonfüggöny, Varia bútor, beázás) * lakótelepi II. (barna padlószőnyeg, a dédi faragott garnitúrája, boltív, fikusz) * lakótelepi III.(IKEA padlószőnyeg, IKEA tapéta, IKEA bútor, akvárium) * putri I. (vályog, korhadt deszka, kitört üveg) * putri II. (vályog, korhadt deszka, kitört üveg, 110 cm-es sztereó tv, Mercedes) * családi ház I. (1-5 szoba, mellékhelységek, kert) * családi ház II. (6-15 szoba, kert, mellékhelységek, úszómedence, szauna, konditerem, lift, kertészház, beépített testőrség) * családi ház III. (ronggyá veretem, ha még egyszer idejön szaglászni) 2. Háziállat van-e a lakásban? * nincs lakás * van, de irtjuk * nem tudom, de nagyon viszket * megette a gyerek * megette a gyereket * páva * tigris * macskacápa * kígyófarm * szafaripark * nemzeti park * teknőseim vannak 3. Jövedelme? * templom egere I. (kisegyház) * templom egere II. (történelmi vallás) * polgár I. (minimálbér) * polgár II. (órabér+prémium) * polgár III. (sikerdíj) * polgár IV. (osztalék) * polgár V. (ronggyá veretem, ha még egyszer idejön szaglászni) 4. Családi állapota? * alig várom * szerencsére * sajnos * a titkárom intézi * teknőseim vannak 5. Hol tölti a szabadságát? * nincs munkahelyem * ha szabira megyek, kirúgnak * a kiskertben * görögbe megyünk busszal * spanyolba megyünk repülővel * thaiföldre megyek * a titkárom intézi * ronggyá veretem, ha még egyszer idejön szaglászni * teknőseim vannak 6. Vallása? * dömdödöm * isten, haza, család * hatalom, siker, pénz * attól függ, hol osztanak levest * Cosmopolitan * feng-shui * fitness * Zámbó Jimmy * teknőseim vannak 7. Szexuális preferenciája? * férfi * nő * melegvérű * szerves anyag * fehér térdzokni * tükör * egyéb, éspedig ______________ * teknőseim vannak 8. Gyermekei száma? * hálistennek, tegnap megjött * 1-3 * 4-8 * kikötőnként 2 * a titkárom intézi * teknőseim vannak 9. Fogyatékosság? * nem megfelelő számú vagy méretű végtag * nem megfelelő számú vagy méretű ész * egyedül nevelem * nőiesen telt vagyok * jóképű vagyok * előzetesben vagyok * teknőseim vannak 10. Nemzetisége? * mély * táj * szórvány * dakota * karvaly * nekem, kérem, az egész családomat elvitték * diszkriminált * attól függ * teknőseim vannak 11. Anyanyelv * tősgyökér I. (paszuly, keszkenő, rokolya, patakvér) * plaza (szoli, hambi, bocsika, király előlap a telcsire) * B-közép (#&@##***) * rendszergazda (béta-teszter, linux, vinyó, kernel, négy évszak extra mozzarellával)< vicclap Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lbag Posted Április 13, 2011 Share Posted Április 13, 2011 aztaaaaa :lol: : hát ez óóóriási!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Április 13, 2011 Share Posted Április 13, 2011 * megette a gyerek * megette a gyereket ÁÁÁÁ ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ ÁÁÁÁÁÁÁÁ ez nagyon fájt Négy évszak extra mozzarellával Majdnem nem esett le egyből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Április 20, 2011 Share Posted Április 20, 2011 Nagyon komoly. Nekem a "Ronggyá veretem ..." és a "teknőseim vannak" verte ki a biztosítékot . Ilyet kérünk még Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
david1519 Posted Május 3, 2011 Share Posted Május 3, 2011 ez hihetetlenül jóó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Eazy- Posted Május 3, 2011 Share Posted Május 3, 2011 én a teknősösön röhögtem szét az agyam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
snus78 Posted Május 6, 2011 Share Posted Május 6, 2011 "Teknőseim vannak" ez nagyon kemény! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Szeptember 26, 2011 Share Posted Szeptember 26, 2011 A háziállatos volt a legjobb!!! "nem tudom, de nagyon viszket, na meg a "megette a gyerek, megette a gyereket" Nagyon komoly! Köszi :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liliana2.0 Posted Október 17, 2011 Share Posted Október 17, 2011 Ez hatalmas! A szexuális preferenciáknál a teknősök egészen új értelmezést nyertek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest zsanber Posted Október 20, 2011 Share Posted Október 20, 2011 Hááh ez mindent visz Ütős Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts