Gasszi Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Hali! Azt szeretném megkérdezni, hogy ezen a képen látható HOME felírat az milyen betűtipus? Mert leszeretném magyarítani és ezt sajnos nem tudom! Válaszotokat előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajani Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 és ha nem pont azzal a betűtípussal magyarítanád le? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petiboy007 Posted Április 14, 2007 Share Posted Április 14, 2007 Sztem, vmi alap font lehet, de ha nem találod akkor érdemes font-gyüjteményeket nézegetned. Pl: http://www.1001fonts.com/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gasszi Posted Április 15, 2007 Author Share Posted Április 15, 2007 akkor valami ahhoz hasonló is jó lesz, ha tudtok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macskusz Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 ezzel a betűtipussal nem fogsz tudni magyarositani. nincs benne ékéezet. keress egy másmilyet, vagy lopd le valahonnan a magyar gombot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gasszi Posted Április 21, 2007 Author Share Posted Április 21, 2007 Már sikerült nagyából lemagyarítani! De sajnos lopni nem tudok sehonnan! :cry: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guba++ Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Sztem, vmi alap font lehet, de ha nem találod akkor érdemes font-gyüjteményeket nézegetned. Pl: http://www.1001fonts.com/ Hali! Meg tudná valaki mondani, hogy amit letöltök betűtipust azt, hogy tudom betölteni a photoshopba? Nagyon megköszönném. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gasszi Posted Szeptember 13, 2007 Author Share Posted Szeptember 13, 2007 semmi trükk nincs benne! a lényeg, hogy beteszed a C/Program files/WINDOWS/Fonts mappába, és már működik is elvileg photoshopban! Ja és kösz a címet, plussz még egy kérdésem is van! Egy újabb betűtípusra vagyok kíváncsi, nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni! Kép: Erről a "Hard", vagy a "Techno" betűtípusa érdekelne! Előre is köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
enisz Posted Január 15, 2008 Share Posted Január 15, 2008 semmi trükk nincs benne! a lényeg, hogy beteszed a C/Program files/WINDOWS/Fonts mappába, és már működik is elvileg photoshopban! így is működik, de a fontokat telepíteni kella a vezérlőpultból... onnan 100%, hogy működni is fognak a fontok... (Vezérlőpult -> Betűtípusok -> Fájl -> Új betűkészlet telepítése...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts