ki26 Posted Március 14, 2011 Share Posted Március 14, 2011 Két kisfiú beszélget. A 6 éves így szól a 4 éves öccséhez: - Te, szerintem itt az ideje, hogy elkezdjünk káromkodni. Most lemegyünk a konyhába anyuhoz és mondunk valami jó zaftosat. Például én kitalálok valamit, ami "büdös franccal" kezdôdik, te meg mondasz valamit, amibe lesz egy "bazmeg". A kicsi beleegyezik és elindulnak lefelé a lépcsôn. Anyuka éppen reggelit készít. A 6 éves lép be elôször és így szól: - A bödös francba, én müzlit kérek. Az anya jól eltángálja a bátyót és a lépcsôn felfelé menet még a fenekére húz egy párat, majd rázárja a szobaajtót. Anyuka lejön a lépcsôn és megkérdi a 4 évest: - Na és te kisfiam, mit kérsz reggelire? - Hát, bazmeg, mûzlit biztos nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Március 14, 2011 Share Posted Március 14, 2011 Ismerem, jó kis vicc^^ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 15, 2011 Share Posted Március 15, 2011 Erremegérte rászánni az időm:) nagyon fáradt vagyok, de megérte, tényleg jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Március 15, 2011 Share Posted Március 15, 2011 Én is ismertem, de ezekből sosem elég! Köszi, hogy megosztottad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts