t17t Posted Március 11, 2011 Share Posted Március 11, 2011 Melyik film megnézésétől óvnál minket nagyon, de nagyon? (Előző téma lezárva, itt folytatódik.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Március 12, 2011 Share Posted Március 12, 2011 Tóthék...elmebetegek is meghalnának tőle agybajban...dupla irodalom óra alatt kellett végignézni, soha senkinek nem kívánom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ki26 Posted Március 15, 2011 Share Posted Március 15, 2011 Üvegtigris és társai Én nem szeretem a magyar filmeket, nagyon gyengék!!!!!! Nem tudunk jó filmet csinálni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 15, 2011 Share Posted Március 15, 2011 Off: egy magyar, de jófilm: A tanú On: Üvegtigrisek nem olyan rosszak, elgondolkodtatóak, de a magyar filmek tényleg kerülendők. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Március 17, 2011 Share Posted Március 17, 2011 Hidegvérrel: Rettenetesen unalmas. Világok harca 2: Amilyen jó az első része, annyira nem érdemes időt szánni a másodikra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Március 18, 2011 Share Posted Március 18, 2011 Monster (2008) http://www.imdb.com/title/tt1148277/ és az Álom.net Off: ki26, azért régen készültek nagyon jó magyar filmek, pl Az ötödik pecsét, A tanú, Tizedes meg a többiek, Szinbád, Szegénylegények, Sátántangó, Isten hozta őrnagy úr és még sorolhatnám... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
filmmániáslány Posted Július 23, 2011 Share Posted Július 23, 2011 Álom.net nekem is. Az a film valami borzasztó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 Az élőhalottak visszatérnek 2. OFF: ki26-nak igaza van, a magyar "filmipar", ha van ilyen,márpedig van..nagyon szánalmas. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sexygirl_problem? Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 Már nem emlékszem mi lehetett....de amit a legutóbb láttam, és nagyon nagy csalódás volt ...az a : I'm number 4 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Július 27, 2011 Share Posted Július 27, 2011 Itt volt fent valamikor, valami Super című vígjáték... Gondoltam vicces lesz... Egy idióta 10 évesnek kinéző 16 éves srácról szólt akit mindenki szopatott, meg benne volt talán az a fekete arc aki mindig ilyen hülye agresszív szerepet játszik (pl. a Jay és Néma Bob egyik jelenetében) Egy baromság volt az egész film, és kb. 35 perc után nagyon felnyomott... Ha valaki tudná a címét leírhatná, hogy lehúzhassam mindenhol... A másik pedig a Miss Március... Az a film tragikus, a pocsék szinkronhanggal pedig főleg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
II-Adi Posted Január 12, 2013 Share Posted Január 12, 2013 Húh, így lazán 1,5 év után megtaláltam a filmet amit említettem.... http://www.imdb.com/title/tt0806147/ SENKINEK NEM AJÁNLOM! ISZONYAT POCSÉK. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr3g.the.outsider Posted Január 12, 2013 Share Posted Január 12, 2013 Számomra a Katasztrófafilm volt az, amit legszívesebben elfelejtenék. Borzalom, és még finoman is fogalmaztam. Legalább a címe minősíti a produktumot. Még mosolyogni is képtelen voltam. Az IMDB-s 1,8 pont és Rotten Tomatoes féle 2% mindent elárul. Persze, az is lehet, hogy tök vicces az egész film, csak nekem nincs humorérzékem... vagy az ingerküszöböm van túl magasan, ami alatt ez az Istenverése kinyújtózva könnyedén átfért... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts