hankock Posted Március 4, 2011 Share Posted Március 4, 2011 George Lucas bejelenette, hogy 2012 február 12-én mozikba kerül a Csillagok háborúja-saga első darabja, a Baljós árnyak alcímet viselő előzményfilm 3D-s verziója, amit a sorozat egy-egy újabb része követ évente, egészen 2017-ig. A konverziót a rendező-producer Industrial Light & Magic nevű saját cége végzi majd el, a sajtóközlemény szerint káprázatos minőségben. index Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 5, 2011 Share Posted Március 5, 2011 Star Wars 3D-ben Mellesleg kit zavar, ha kijön jobb minőségben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoshman Posted Március 5, 2011 Share Posted Március 5, 2011 Engem biztos nem zavarna. Sajnos nem láthattam egyiket sem moziban, de ha jövőre lesz elmegyek De az is biztos, hogy nem lesznek egetverően nagyok a bevételek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Március 6, 2011 Share Posted Március 6, 2011 Lehet ciki de én még azt sem tudom, hogy vannak sorban a részek XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 6, 2011 Share Posted Március 6, 2011 Azért ki tudja... Egy új Star Wars, ami jobb minőségű, jobb sztorija van, és 3D-s elég sok embernek felkeltheti az érdeklődését. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Március 6, 2011 Share Posted Március 6, 2011 Már miért lenne jobb sztorija? Nem ugyanazokat fogják leadni csak 3d-ben? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoshman Posted Március 6, 2011 Share Posted Március 6, 2011 A régi Star Wars lesz, a story marad csak átkonvertálják 3D-be. Annyi változtatás lehetséges, hogy kibővíthetik egy-egy új jelenettel. A Jedi visszatérben fog szerepelni az a jelenet, amikor Luke elrejti R2-ban a fénykardját. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts