attila12313 Posted Február 26, 2011 Share Posted Február 26, 2011 üdv Két éve meg van a kártya, és azóta tuningoltam de semmit baja nem volt, aztán kaptam egy kékhalált win 7-ben, kaptam már többet is csak miután újra indult a gép, és elindítottam akármelyik játékot pl a black opsot a menü és a játék 10 - 12 fps essel futott, az eddigi 40-50 helyett, probálkoztam már, hogy alapórajelen probálom futtatni de úgy is ezt produkálta, drivert is letöröltem csökkentett módban és egy régebbit raktam fel de azzal is úgyan így viselkedik, lövésem sincs hogy mi lehet a baj, egyedül a játékok-al van ez , filmeknél nem. Esetleg valami segítség vagy valami ötlet mi lehet a gond, az is lehet hogy a proci vagy a memóriával van gond. előre is kösz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biohasard Posted Június 1, 2011 Share Posted Június 1, 2011 Memórai hibás lett a kártyád valszeg... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts