hankock Posted Február 25, 2011 Share Posted Február 25, 2011 A 20th Century Fox közzétette az első képet a Majmok bolygója előzményfilmből, ami Rise of the Apes, azaz A majmok lázadása címet kapta. A fotón James Franco, az egyik főszereplő látható. A Rise of the Ape napjainkban, San Francisco-ban játszódik, ahol a történet szerint egy génmanipulációs kísérlet eredményeképp drasztikus mértékben megnő a majmok intelligenciája, és háborút indítanak az emberiség ellen a Föld uralmáért. A felkelést egy Caesar nevű csimpánz (Andy Serkis) indítja el, akit emberek ( John Lithgow és James Franco, apa és fia, akik mindketten tudósok) neveltek fel. A filmet Rupert Wyatt (Menekülők /The Escapist/) rendezi és november 23-án kerül a mozikba. filmdroid 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Február 25, 2011 Share Posted Február 25, 2011 Háááát. Én nem így emlékszem. Nem valahogy úgy volt, hogy háziállatnak tartották, majd kialakult a beszédfejlődésük? Ha jól emlékszem Caeser a Cornelius és Zira nevű majom utóda, és időutazás után maradt itt fellázítani a majmokat. Majd átvették az uralmat. Persze csak röviden foglaltam össze. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 25, 2011 Author Share Posted Február 25, 2011 Ahogy a cimjében benne van ez a legelső majmok bolygója film előzménye lessz, nos elég durva hogy egy film megjelenése után 50 évvel később csinálják meg az előzményét Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Február 25, 2011 Share Posted Február 25, 2011 Nem tudom hogy ez jó ötlet e, én fölöslegesnek tartom! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Február 25, 2011 Share Posted Február 25, 2011 hankock Az előzményt készítik addig rendben van. Csak nem látom tartalmilag hogy illeszkedik a többi majmok bolygója részhez. Azért is tettem egy rövid betekintést. Nekem nem fér össze a genetikai kísérlettel a dolog. Főleg, hogy szükségtelen az előzmény, mikor majdnem mindent tudunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 12, 2011 Author Share Posted Április 12, 2011 A Rise of the Planet of the Apes, azaz a Majmok bolygója előzményfilm hivatalos Facebook oldalán jelent meg egy 4 másodperces klip, amiben először láthatjuk, hogy fognak kinézni az génmanipuláció következtében felgyorsult evolúción átment majmok – történetesen egy csimpánz, feltehetően a főszerepet játszó Caesar. A történet napjainkban, San Francisco-ban játszódik, amikor egy génmanipulációs kísérlet eredményeképp drasztikus mértékben megnő a majmok intelligenciája, és háborút indítanak az emberiség ellen a Föld uralmáért. A felkelést egy Caesar nevű csimpánz (Andy Serkis) indítja el, akit emberek ( John Lithgow és James Franco, apa és fia, akik mindketten tudósok) neveltek fel. Hivatalos premier 2011. augusztus 5., a rendező Rupert Wyatt. filmtrailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 18, 2011 Author Share Posted Április 18, 2011 Trailer: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 13, 2011 Author Share Posted Május 13, 2011 Magyar szinkronos előzetes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 8, 2011 Author Share Posted Június 8, 2011 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
biropepe Posted Június 19, 2011 Share Posted Június 19, 2011 Szerintem Mark Walhberg elment a Majmok bolygójára, igaz? Nos, visszatért, és ezt találta...hihető nem??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
christo161 Posted Július 19, 2011 Share Posted Július 19, 2011 Háááát. Én nem így emlékszem. Nem valahogy úgy volt, hogy háziállatnak tartották, majd kialakult a beszédfejlődésük? Ha jól emlékszem Caeser a Cornelius és Zira nevű majom utóda, és időutazás után maradt itt fellázítani a majmokat. Majd átvették az uralmat. Persze csak röviden foglaltam össze. A könyv és a régi filmek is nyilván máshogy magyarázza az előzményeket. Ebben az új filmbe gondolom a tudomány jelenleg jellemző vonásait próbálták belevinni. Szerintem inkább látványos mozifilm lesz ez mint elgondolkoztató. De ez szinte a legtöbb mai mozifilmre jellemző, főleg akkor ha egy korábbi sikeres filmet akarnak a nevére alapozva folytatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Augusztus 4, 2011 Share Posted Augusztus 4, 2011 Így készültek a majmok az új Majmok bolygójához Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pizzafiu Posted Augusztus 4, 2011 Share Posted Augusztus 4, 2011 hamarabb lesz a magyar bemutató valami augusztus nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 11, 2011 Author Share Posted Augusztus 11, 2011 azt nem tudom h a bemutato mikor lessz de annyi sikeres lett a film hogy készül a második rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts