sony vegas Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 http://tv2.hu/mokka/video/batman-visszater LOL most olvastam a neten hogy mekkora baromságot csináltak a TV2-sök. Nos gondolom mindenki tudja, hogy a 3. Batman film 2012 nyarán érkezik, a forgatást pedig most fogják kezdeni. A TV2-nek azonban már van TRAILERE a MÉG EL SEM KEZDETT FILMRŐL. Mekkora befolyásos emberek XD Nézzétek végig a videót agyam eldobom mik vannak inkább nem is lövöm le a poént, a ''trailer'' utáni beszélgetés meg valami fenomenális. Legszívesebben mindhárom embernek aki ott volt abban a szobában betörném az orrát... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Nekem a trailer tetszik. A kritikust meg inkább nem jellemezném. De miért ne lehetne belőle egyébként trailer? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Ez nem a film hanem a játék XD Batman: Arkham City a neve asszem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Ez film, hisz arról kritizálnak a linken található vidin ha megnézted. Amúgy állítólag ez lesz a címe : The Dark Knight Rises . Magyar címet még nem találni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Igen, megnéztem de ha jobban megnézitek ez nem a film trailere XD. Amikor előjön a Batman felirat ott jönne elő az Arkham City felirat is de azt gyorsan elnyomták XD.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 19, 2011 Author Share Posted Február 19, 2011 sapika pont ez a ''poén''. A MARHA TV2 EGY JÁTÉK TRAILERT NYOMOTT BE EGY FILMELEMZÉSHEZ!!!! ÚRISTEEEN! ÉS SZERINTEM TUDATOSAN TETTÉK ENNYIRE HÜLYÉNEK NÉZIK A JÓNÉPET? Ja és az a poén h az elemző faszi azt sem tudja mi az a Batman szerintem. 1ébként meg többször is lejáratták magukat : Heath Ledger-ről beszélnek holott Nolan megmondta, hogy NEM LESZ benne a filmben semmilyen formában! 2. Az a nő olyanokat vihog komolyan mondom beverném a képét legszívesebben. 3. A FILMET MÉG MOST KEZDIK FORGATNI MÁR HOGY A FENÉBE LENNE TRAILER??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 De miért ne lehetne belőle egyébként trailer? Talán mert még csak a szereplő válogatásnál tartanak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Ezzel azt mutatták be, hogy az agyondiplomázott emberkék nem tudják mit beszélnek, és mit tanultak. Mert ez az emberke, aki állítólag ért a filmekhez, halvány lila gőze sincs semmiről. Szerintem ha egy vak és halláskárosult embert ültettek volna oda, az több jót mondott volna, mint ez a pojáca. A műsorvezetőkről ne is beszéljünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szogyenyi Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 erre most mit mondjunk: szép volt... remélem egy azért MINIMUM a pofájukról lesül a bőr Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sapika Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Most már értem. Mármint a trailer dolgot. UPPS. Ez van. Egyébként nem olvastam meg a témát másfele csak a (a film) címe után keresve. Nem tudtam hogy nem forgatják még. Azért is kérdeztem bátran az hogy miért ne lehetne trailer? Úgyhogy visszaszívom. Hogy lehet ebből trailer ???? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 20, 2011 Author Share Posted Február 20, 2011 XD Hát tudod NAGYON BEFOLYÁSOS emberek ezek a TV2-sök :PP XDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospel2 Posted Február 20, 2011 Share Posted Február 20, 2011 Úristen mekkora nyomorék gyökér ez a "szakértő"... Ráadásul miközben pörgetik a jeleneteket a Dark Knightból, bevágnak egyet a Bronson című filmből is, annak mi a véreres ... köze van a Batmanhez??? Jó hogy nem hamupipőkét vágták oda. Tv2 meg rtl klub... úgy szégyen mindkettő ahogy van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 20, 2011 Author Share Posted Február 20, 2011 Már tüntetik elfelé a bizonyítékokat. Remélem lesül a pofájukról a bőr!!! Reggel nem volt elérhető egy ideig a vidi! most érdekes megint lehet nézni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Február 22, 2011 Share Posted Február 22, 2011 Van magyar cim: A sötét lovag ébredése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Február 25, 2011 Share Posted Február 25, 2011 Itt látszik még épphogy, mi lenne a cím... Szánalom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Február 26, 2011 Author Share Posted Február 26, 2011 A pacák készített egy válaszvideót az őt ért vádakra, amiben ellentmond magának. Nagyon szerencsétlen xD http://www.youtube.com/watch?v=2BWqlAJ4vvs&feature=player_embedded Megéri megnézni a kommenteket is alatta xD Már régebben is leégette magát a khm BUDAPEST TV-n XD http://www.youtube.com/watch?v=eX2YmG9Vqu8 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts