szovika Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Sziasztok! Olyan jellegű gondom lenne,hogy a win7-en nem mindig működik a videókártya!!Úgy értem,hogy hiába töltöm le a driverét/sőt Win7-re nincs is,legalább is nem találtam/ az esetek többségében mindig az alaplapi videót használja.Le is lett tiltva a biosban is de így is visszaáll az alaplapra!!Sőt a hangot is kiiktatja sokszor!Jó lenne ha valami ötlettel tudnátok szolgálni!!! Alaplap : ALiveNF7G-HDready Videókártya : Ati Radeon 3870 Minden segítséget előre köszönök!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj fakené2008 Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Hali!!! Nekem Ati HD 3450-em van és win7 alatt tökéletesen muzsikál AGP vagy PCI-e a karid??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szovika Posted Február 18, 2011 Author Share Posted Február 18, 2011 Köszi a gyors választ!!Annyira nem mozgok otthon ilyenekben,de ha jól tudom PCI-os!Egyik haverom szokta csinálgatni de most nem ér rá!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 64 bites W7 driver: http://ipon.hu/utils/ATi_Catalyst_VISTA_uj_64bit 32 bites W7 driver: http://ipon.hu/utils/ATi_Catalyst_VISTA_uj Ha az alaplapi VGA újra feloldja magát, akkor a BIOS-ban lesz gond! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szovika Posted Március 5, 2011 Author Share Posted Március 5, 2011 Köszi a választ s bocs hogy csak most írok,de ez a gép megőrít!!Megpróbálom ami mondtál s ha jó jelzek!!Ha a biosban vab a hiba,mit tegyek?Mert utolján is mikor lekapcsoltam a gépet meg a netet s este felmentem volna a netre /ez lassan 2 hete,azért nem jelentkeztem eddig!!/ folyamatosan modemhibát ír ki!!Pedig próbáltam cserélgetni a modemeket is de semmi...Ha a videókártya driverét futtatom restart után meg valami AMD hibát ír ki...megpróbálok feltenni képeket róla..de előbb még ezt csinálom amit javasoltál...köszönöm szépen a segítséget...mindenkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts