vadri Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 nem sok,talán 30 óra,szeretk aludni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 És mit tudtok csinálni 3-4 napon át? Én 1x maradtam fent reggel 7ig szilveszterkor, talán reggel 9től az kb. 22 óra. Eszembe se jutott még komolyan, hogy fent maradjak egész éjjel. De majd talán egyszer... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 20, 2008 Share Posted Június 20, 2008 hát nekem kb 40 óra... ebben benne van (haverokkal voltunk nyaralni balcsin) 1 nap a parton, este buli, hajnalban vonatozás(rossz helyen szálltam le haverral szal stoppoltunk 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!órát közben sétáltunk 15km-t kb ) aztán másnap emgint buli:D..ejj lehet ez több volt mint 40 óra de kegyetlen volt az biztos xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 Múlt héten egy bulin... Kedd-szerda-csütörtök, 0 perc alvás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takony Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 1 napig bírtam, 7.es balatoni osztálykiránduláson. Csak mi ketten voltunk olyan hülyék. Másnap reggel alig bírtunk megmozdulni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 72 óra alatt 5 órát aludtam, nem egyben!! A haverom meg 1 hetes nyaraláson aludt 5 órát...állva!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
yodamester Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 ilyen nincs!!!!!!!!!!!!!!!! Chipi ez nem lehetségse sztem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
syd.75 Posted Június 24, 2008 Share Posted Június 24, 2008 A személyes rekordom az 100 felett van. de mindennapos az hogy 36-48 órát nem alszom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hego Posted Június 26, 2008 Share Posted Június 26, 2008 t17t hogy rohadjá' meg a képeddel . Támaszkodom itt, olvasom a kommenteket, mire látom h valami dög mászik a monitoron elkezdem hesegetni, már fél LCD Monitor berepedt amikor nézem h ez egy krva kép . Egyébként 42 órája nem aludtam (kb ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
terranyhu11 Posted Június 27, 2008 Share Posted Június 27, 2008 Szeretek jó sokat aludni kb 23-24 hourokat szoktam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Nekem kb 50óra de utána vagy egy egész napot aludtam. Anyámék meg nem értették hogy mé alszok hirtelen ilyen sokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted Június 30, 2008 Share Posted Június 30, 2008 Hűű,én nem is az,h egyhuzamban nem alszom sokáig,mert az nem volt annyira sok. Olyan 52 óra volt a max eddig,de hogy ezt már hányszor megcsináltam... És nem úgy,h party,hétvége,hanem rendesen hétköznap. Sőt,eléggé extrém vagyok,mikor kisérettségiztem 12. év elején magyarból,és nekiálltam vasárnap éjfélkor tanulni,tudván,h semmit nem tudok,és mindjárt szóbeli... Nem aludtam semmit,de nem is sokat tudtam tanulni,rábeszéltem a tanárt,hogy napoljuk el a balhét,hazajöttem,tanultam,nem aludtam semmit,és úgy mentem kisérettségizni Durva volt,de túléltem végülis. Továbbá a rendes érettségire sem aludtam semmit,kb akkor mentem be a vizsgaterembe,mikor már 24 órája ébren voltam. Ki lehet bírni,de nem ajánlom senkinek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
{Börnykúak}Manfred Posted Július 1, 2008 Share Posted Július 1, 2008 nekem akkor volt így amikor haverokkal voltunk táborozni h senki sem aludt 1 hétig szinte(hétfőtől szombatig) aztán szombat délelőtt mindenki húzta a lóbőrt már fájt a fejünk meg minden baj volt!!! de nem aludtunk hanem mentünk ide oda!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Tyson Posted Július 2, 2008 Share Posted Július 2, 2008 amikor táborban voltam 2-3 napot én sem aludtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOLOL Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 Nekem fesztiválon volt hogy a sok program miatt nem volt idő aludni. Készülödni az egyik elöadásra, majd a másikra, aztán este, ott inkább ismerkedni kell mint az ágyat nyomni, és ugy alakult h a 4 napon össz 3 ora alvás megvolt. De az már 4 éve volt Olyan jot sha életemben nem buliztam visszasirom azokat a szép időket XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VKitty90 Posted Július 8, 2008 Share Posted Július 8, 2008 a legtöbb asszem 48 óra volt, de nagyon alvós vagyok, így nem sokáig birom alvás nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sachiko90 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 nekem úgy 6 hónapja lehetett, 2 nap és 5-6 óra amit nem aludtam 1 percet sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhPr3no Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 nekem kb. 22-24 óra, aztán már nagyon fájt a fejem (gondolom az alváshiány miatt) és muszáj volt aludnom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
béka56 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 30 óra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicky066 Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 Kb 22 óra, de még tudtam volna tovább fent lenni, de hajnali 6 óra volt és gondoltam már lefekszek úgysem tudtam mit csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 6 nap (*) Tábor (*) És ezt ki hiszi el drága? Elmondjam mit csinál a tested 140 óra alvásnélküli állapot után? Vagy azért írsz ekkora butaságokat, mert már leépültél rendesen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
007 Silence Posted Július 20, 2008 Share Posted Július 20, 2008 48 óra maximum nekem Utána 1 nap Mély álom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandeer Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 én max egy éjszakát bírok ki.. többet nem mert rosszul leszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Mad Hatter Posted Szeptember 18, 2008 Share Posted Szeptember 18, 2008 36 óra körül És ezt ki hiszi el drága? Elmondjam mit csinál a tested 140 óra alvásnélküli állapot után? Vagy azért írsz ekkora butaságokat, mert már leépültél rendesen... végülis még lehet 10 nap után hal csak meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Idén nyáron sikerült egy két és félnapos ébren maradási turnét csinálni, durván 60 órát töltöttem ébren, de elég is volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 36 óra idén nyáron egy kiránduláson. Csak mi voltunk olyan hülyék a csoportban, hogy nem aludtunk és egész éjjel salakmotort néztünk, zenéltünk, énekeltünk és kajáltunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 2 nap volt, de az is munka miatt, meg olyan is volt hogy 8 nap alat aldutam kb 6 órát igaz rendesen be is voltam lassulva az utolsó napokban Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Marciusban volt nalunk egy hazibuli, ott kevertunk olyat h egy doboz redbull, feleannyi martini+4-4 cent vodka es tequila, ebbol ittunk nem keveset, meg utana meg egy kis redbullt, majdnem 5 napig nem tudtam elaludni. Hiaba probaltam, nem ment. A vege mar eleg csunya volt, olyan voltam mint egy zombi, csillagokat lattam szo szerint, total le voltam lassulva, nem tudtam beszelni, homalyosan lattam. Epp a neten keresgeltem h altaton kivul van-e vmi megoldas, vagy itt doglok meg amikor eldoltem es ugy maradtam. Majdnem ket napot aludtam, bnom mondta h nem lehetett felkelteni, arra nem ebredtem fel h a szekembol elvonszolt a foldon az agyig, furt a szomszed, epitkeztek mellettunk, stb. A furcsa az h miutan felebredtem olyan hulla faradt voltam, kajaltam, furodtem es aludtam meg jo 12 orat ra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Kezdetek elbizonytalanítani. Egy másik topicban egy nagyokos azt írta, hogy ha négy napig nem alszol, utána örökre elalszol. Akkor most itt valaki vagy kamuzik a tíz napról vagy hogy is van ez most? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Szeptember 21, 2009 Share Posted Szeptember 21, 2009 Szervezetfuggo, egy egeszseges ember atlag 10 napig birja, addigra viszont annyira tonkremegy az agy hogy vagy meghal, vagy orokre karosodik. Az alvashiany legnagyobb veszelye az h agyadban a neuronhalozat nem tud regenerelodni, ezt alapbol alvas kozben lenne. Teljesen felborul az egesz szervezed, szervi leallasok, stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts