sony vegas Posted Május 5, 2012 Share Posted Május 5, 2012 Úgy bírom, hogy fél év kell, hogy kiadjanak egy szánalmas lemezt -.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 5, 2012 Share Posted Május 5, 2012 Pont azért, hogy többen menjenek el moziba megnézni. Egy bizonyos fokig meg tudom érteni őket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 6, 2012 Share Posted Május 6, 2012 ...kár hogy vörös koponya nem került be a végén a spoilerbe ugyanis amerika kapitány film végén megérinti a végtelenség kockáját és átkerül egy másik dimenzióba, ugyanezt a dimenzió kapuját nyitja meg Loki a filmben s hija skrullokat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 12, 2012 Share Posted Május 12, 2012 Mikor jön már végre egy NORMÁLIS minőség? A mostani mozis értékelhetetlen, beszédet alig lehet érteni a kép meg borzalmas. R5 minőség szerintetek mikor jön? Mellesleg mielőtt lekalózoznátok Tegnap voltam moziban és bármenynire is szerettem volna megnézni kitoltak velem ugyanis a szemét Westend nem indított csak 10:45kor avengerst így nem tudtam megnézni (mert 12:45kor má rmennem kellett ) szóval én próbálkoztam de most mozi közelébe nem fogok eljutni míg nincs vége a sulinak az tuti. Szerintetek fogják még adni június végén, július elején? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 14, 2012 Share Posted Május 14, 2012 ...A film elérte az 1 milliárd dolláros bevételt, simán leelőzte a Sötét lovagot, és bekerült az 1 milliárd dolláros bevételű filmek elit klubjába Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 14, 2012 Share Posted Május 14, 2012 DE MIKOR LESZ MÁR EGY NORMÁLIS VERZIÓ???? Tökömet bele, hogy potn ezt a filmet nem bírják normális minőséggel feltolni a netre -.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 14, 2012 Share Posted Május 14, 2012 ....hát a dvd bd megjelenés odébb de leghamarabb lessz R5 dvscr a jövő hónap közepére ha nem hamarab, de addig is ott vannak a HD camos verzák az is eléggé jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 14, 2012 Share Posted Május 14, 2012 Valaki tudna adni egy linket a credit végi spoilerhez? Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rampage90 Posted Május 15, 2012 Share Posted Május 15, 2012 A film végén 2 jelenet van, 1 spoiler meg egy poén. De gondolom ezt mindenki tudja/tudta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 15, 2012 Share Posted Május 15, 2012 Tudtam, hogy van, de még nem láttam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 15, 2012 Share Posted Május 15, 2012 Nekem a spoiler kellene -.- De nem igaz hogy az sincs fent sehol. Mintha erről a filmről mindenki félne felrakni akármit is. Hülye yotube bezzeg tele van fake videókkal. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 15, 2012 Share Posted Május 15, 2012 .....fenn volt a jutyubon is csak t9r9ltete a gyártó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 15, 2012 Share Posted Május 15, 2012 http://themancavedaily.com/2012/05/avengers-after-credits-scene-thanos/# Lejjebb van egy vidi, az az . Végre, csoda hogy fent van valahol -.- Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 15, 2012 Share Posted Május 15, 2012 ....kár hogy Vörös koponya nem fog szerepelni AK2-ben irhattak volna egy flashbacket hogy amikor Loki megnyitja a dimenzió kaput valami átjön a Földre egy poros eldugott kisvárosba majd a végén pedig spoilerben hogy mutassa hogy red skull voltaz ....de mindegy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Május 15, 2012 Share Posted Május 15, 2012 Tuti nem dobják el azt a karaktert Lesz itt még sok meglepetés az tuti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Május 26, 2012 Share Posted Május 26, 2012 Amerikában szeptember 25-én jelenik meg DVD-n és Blu-ray-en, audiokommentárral, törölt jelenetekkel és egy alternatív befejezéssel. cinestar másik befejezés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted Május 26, 2012 Share Posted Május 26, 2012 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Június 10, 2012 Share Posted Június 10, 2012 Lassan már 1,5 hónapja megy a mozikban,igazán kihozhatnák legalább r5 minőségben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 23, 2012 Share Posted Augusztus 23, 2012 ....na most néztem meg maga nemében nagyon jó film , remélem a kettes isien jó lessz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVHSolyom Posted Augusztus 23, 2012 Share Posted Augusztus 23, 2012 Hát nekem annyira nem tetszett :| Bár nem vagyok annyira oda ezekért a filmekért, de az vasember tetszett(Story is színész(ek) is).Ez a film csak annyit ért el hogy már arra se tudok ugyan úgy nézni. Nekem ez a Hulk meg Thor annyira irreális hogy még sci-fi be se illenek.(Bár nem tudom hogy ez a film annak van-e titulálva). Lehet szidni érte Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zuluparaszt Posted Augusztus 24, 2012 Share Posted Augusztus 24, 2012 Leszólhattok nyugodtan, de nekem már kezd elegem lenni a csak látványra építő, mindig ugyanarra a kaptafára készülő filmekből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 24, 2012 Share Posted Augusztus 24, 2012 ....aki annak idején olvasta a marvel képregényeket annak bejön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 31, 2012 Share Posted Augusztus 31, 2012 szeptember 1. az amerikai mozik leadják az extended változatot ami új jelentekkel lessz kibővitve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Augusztus 31, 2012 Share Posted Augusztus 31, 2012 nincs extended változat “Don’t forget to stay through the credits!” volt a reklámszöveg "Ne felejtsd el végignézni a stáblistát…" stáblista alatti Thanos részt pletykálták, hogy bővítik, de nem. Now, Disney has clarified exactly what they meant, and it turns out that they just meant the shawarma scene after all. In order to end the rumors, the text of the original Facebook post has even been updated to now say, “Don’t forget to stay through the credits and enjoy your shawarma!” magyarán, nézd a film végi zabálást forrás http://comicbook.com/blog/2012/08/30/the-avengers-will-not-have-a-new-after-the-credits-scene/ csak a zabálást forgatták később The Avengers - No extended cut on DVD/Blu-ray Whedon sees the theatrical version as his DC http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=3503 http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=3680 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Augusztus 31, 2012 Share Posted Augusztus 31, 2012 Én úgy tudtam, hogy kb. 20 percnyi anyagot vágtak ki a filmből. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Augusztus 31, 2012 Share Posted Augusztus 31, 2012 sony vegas: minden filmből vágnak ki jeleneteket, a lemezeken lesz is kimaradt jelenetek, de ha nem sikerült vagy nem passzol a kész műbe akkor kimarad. az első vágás kb. 3 órás volt his first cut clocked in at approx. 3 hours, he shortened it to 2h 15m My first cut was three hours long and it’s now down to 2 hours and 15 minutes, and I’m extremely proud of that http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=3503 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horty.911 Posted Szeptember 14, 2012 Share Posted Szeptember 14, 2012 Az első részt megnéztem, vártam is eléggé, de hogy is mondjam, minden szereplő filmjét láttam külön, azok nagyon tetszettek, ennek a filmnek talán egy baja van, hogy egymást érik az akciók, pörög nagyon, ez végülis nem probléma, csak talán kicsit sok. Ettől függetlenül tetszik és meg szeretném nézni a következőt is, amennyiben lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 14, 2012 Share Posted Szeptember 14, 2012 http://www.pirateclub.hu/index.php?showtopic=7250492 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Szeptember 18, 2012 Share Posted Szeptember 18, 2012 Bosszúállók - Spoileres pletyka Coulson-ról Szeptember 25-én érkezik meg a boltokba külföldön DVD és Blu-ray kiadásokban a Bosszúállók, melynek tartalmát az amerikai rajongók már ismerik, de az Egyesült Királyság lakosai némileg mást kapnak... SPOILER! A legfőbb különbséget a kétfajta kiadás között az egyik legfontosabb Bosszúállók jelenetben figyelhetjük meg, méghozzá Coulson halálakor. Az eredeti, nálunk és amerikában is piacra dobott verzióban Coulson ügynök mellét átdöfi Loki lándzsája, amely egyértelművé teszi, hogy a férfinek nincs esélye a túlélésre, láthatóan kilóg a mellkasából a fegyver. Ezzel szemben a brit változatban megszerkesztették ezt a jelenetet és utólag eltávolították a pengét (előtte és utána képek a folytatásban). Rengeteg elmélet született arról, hogy miért kellett kiretusálni a lándzsát, egyesek úgy vélik, hogy a brit cenzorok szigorúbbak, mint az amerikaiak, míg mások azt állítják, hogy az átszerkesztéssel a Marvel - rajongói nyomásra - ad még egy esélyt Coulson visszahozására a jövőbeli filmekben. A valóság azonban az, hogy az Egyesült Királyság cenzorai mit sem tudnak arról, hogy ők vetették volna le a pengét, szerintük ez nem befolyásolja a film korhatárbesorolását. Két lehetséges megoldás létezik tehát: vagy valamilyen oknál fogva egy helyi illetékes a lándzsa eltávolítása mellett döntött vagy a Marvel valóban szeretné visszahozni Coulson ügynököt a második fázisban. cinestar Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Szeptember 18, 2012 Share Posted Szeptember 18, 2012 Én a német verzióról tudtam ezt. Disney says that numerous countries, among them being Germany, Austria and Switzerland, got this censored version. We could confirm that the Russian releases are cut and that the Scandinavian releases are most likely affected, as well Német BD Olasz BD vágatlan Német BD Olasz BD vágatlan http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=4135 http://www.movie-censorship.com/news_en.php?ID=4149 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts