Laca130 Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Készítsek Weboldalt letöltéshez? amire felrakom a legújabb filmeket, zenéket, játékokat aki szavaz igennel annál úgy veszem, hogy örülne neki, és ha szünetel ez az oldal akkor is tölthet onnan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 szerintem inkább oszd meg a linkeket máshol is, mondjuk ott van minervastyle, vagy valami hasonló. PC eléggé túlterhelt :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Az a baj, hogy mivel egyedül vagy, így nem kerülne fel sok minden, tehát nem lenne akkora közönséged, aztán meg kihalna az oldalad, vagy ellenkező esetben, fellendülne és önnének feltöltők, csak akkor már minőségkell, ahhoz pénz... Nehéz egy oldalt fenntartani, én nem ajánlom, de ez a Te döntésed, nem a miénk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Sidious_ Posted Február 9, 2011 Share Posted Február 9, 2011 Szerintem is már létező oldalakra töltsél fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Február 11, 2011 Share Posted Február 11, 2011 sztem is máshol linkelj .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Július 12, 2012 Share Posted Július 12, 2012 Igen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricko1300 Posted Augusztus 11, 2012 Share Posted Augusztus 11, 2012 Szerintem készíts egy oldalt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts