szogyenyi Posted Február 19, 2011 Share Posted Február 19, 2011 Épp a multkor gondolkoztam ezen a leggyorsabb böngésző dolgon. Engemet ez nem igazán foglalkoztat, mert hogy milyen gyorsan töltődik be egy oldal az nem csak a böngészőtől függ, hanem az internet sebességétől, a szerver sebességétől, nameg persze, hogy mennyire van visszafogva a gépünk processzora, szóval szerintem ez felesleges vita. Én már jó 4 éve a Firefoxot használom, nem tudnék másra átszokni. bár az Operát meg a Chrome-ot sem vetem meg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Április 10, 2011 Share Posted Április 10, 2011 Opera,én azt használom,szerintem elég gyors.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Tapasztalatom szerint a goggle chrome de a firefox is elég jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Én most tettem fel az Aurora-t(FF 6). Elég jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
redchildren Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Jelent pillanatba a Google Chrome, de hamarosan a Mozilla lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Június 21, 2011 Share Posted Június 21, 2011 Hogyhogy hamarosan a Mozilla lesz? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin1212 Posted Június 29, 2011 Share Posted Június 29, 2011 Operát használok 4 éve és semmi bajom nincs vele, jól átlátható, és gyors, néha szoktam neten játszni ott a Chrome a nyerő(grepolis) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sexygirl_problem? Posted Július 24, 2011 Share Posted Július 24, 2011 Nekem a legjobban a Chrome vált be...bár szerintem valamilyen szinten ez már szimpátia kérdése Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Augusztus 4, 2011 Share Posted Augusztus 4, 2011 Comodo Dragon,gyors és biztonságos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Augusztus 4, 2011 Share Posted Augusztus 4, 2011 Szerintem is felesleges azon agyalni, melyik a gyorsabb. Brahiból mindenfélét próbáltam, a legnévtelenebb kis böngészőkig, semmi észrevehető különbség. Aki ezredmásodpercek miatt izgul, meg hogy neki előbb jön-e be a facebook, mint a cimborájának, az szedjen hangyát, vagy nyugtatót. Számomra a leginkább kézreálló és legjobban kezelhető a Firefox volt, úgyhogy ez maradt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Augusztus 5, 2011 Share Posted Augusztus 5, 2011 Nekem a Chrome jött be eddig a legjobban, néha az Opera gyorsabb volt, de kompatibilitásban simán odaveri a GC, és hosszú használat mellett jobb, mint az FF, mert alig eszik ramot. Régi gépeken, lassabb nettel tuti, hogy észrevehető a változás, de egy jó gépen, jó net mellett kb, mindegyik ugyanazt nyújtja! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolledpopped Posted Augusztus 5, 2011 Share Posted Augusztus 5, 2011 Firefox már 3 éve. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci Posted Augusztus 7, 2011 Share Posted Augusztus 7, 2011 Ez nezoponttol is fugg. Ha azt nezzuk, melyik reagal a leggyorsabban akkor szerintem a jo oreg lynx a nyero. Ha az a fontos hogy gyorsan hozza be az oldalakat akkor talan chromium, esetleg egyeb webkitesek. Ha inkabb az arany kozeputat keressuk a kezelhetoseg es a gyorsasag kozott akkor a mai gepeken firefox, vimperator kiegeszitovel sokmindenre kepes (egy kis gyakorlas utan). En most chromiumot hasznalok, de szeretek mindent kiprobalni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Augusztus 11, 2011 Share Posted Augusztus 11, 2011 google chrome tökéletesen megvagyok vele elégedve Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Augusztus 14, 2011 Share Posted Augusztus 14, 2011 Mac userként csak és kizárólag Safarit használok, de ha éppen ablakOS-sel van dolgom akkor Chrome. Szerintem eléggé veri a többit (még a windows-os Safarit is) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szezss Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Mozilla Firefox amúgy akinek 64-es rendszere van akkor waterfox 64 bit Firefox 64 bites verziója. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted November 3, 2011 Share Posted November 3, 2011 Operát használtam de nagyon zabálta a szabad helyet valamiért, kis ideig meg firefoxot de iszonyat lassan csinált mindent -.- Úgyhogy Chrome. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elena Gilbert Posted Június 23, 2012 Share Posted Június 23, 2012 Mozilla Firefox Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubagus12 Posted Július 12, 2012 Share Posted Július 12, 2012 Google Chrome. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts