atisjaromi Posted Január 5, 2011 Share Posted Január 5, 2011 Sziasztok! Gondolom nem egyedül vagyok ezzel, hogy saját játékot akarok készíteni. Nos akkor a dolgok közepébe vágnék! A kikötések: - 3D és nem 2D - természetesen pc-re - nem gond, ha valamilyen programozási nyelvet igényel - NEM a Game Maker 10-re gondoltam, azt inkább hagyjuk is, ha csak valaki nem tud valami nagyot mutatni benne, mert a valóban nem az igazi Annyi lenne az egész, hogy egy normális játékot szeretnék készíteni, természetesen az se gond ha sok időt igényel, csak egyet kérek, hogy ne olyan programokat ajánljatok amivel egyszerű 2D-s játékok készíthetőek, avagy amin látszik, hogy egy otthon össze dobott valami. Lényeg a lényeg, hogy egy tisztességes játékot akarok készíteni, segítséget várok. Azt se nagyon bánnám, ha ebben az egészben valaki a társam lenne, de legelső sorban szeretnék valamilyen úton elindulni. Várom a segítségetek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Január 6, 2011 Share Posted Január 6, 2011 programozási nyelvet természetesen igényel, C++-t szokták leggyakrabban. Keress meg PM-ben, modellezni tudok, licenszre pénzünk úgysincs, tehát kitalált modellek lennének benne.. becsontozni nem tudom a modelleket, de modellezést és textúrázást meg tudom csinálni. Ketten viszont kevesek vagyunk ehhez. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Hát ebbe én is bekapcsolódnék, csakhogy én is sajátot szeretnék, viszont megvan a magam kis ötelete: Nagyon nagyon régen játszottam gameboyon pokemon játékokkal. Szeretnék csinálni egyet. Fél éve keregettem vagy egy napig, de nem lehetett letölteni sehonnan bármi szerkesztőt vagy hasonlót. Mivel a youtube tele van szerkesztettekkel bárki tudna nekem linkelni hasonlót? (nem akartam segítségbe, mivel kapcsolódik ehhez a témához) RPG maker-t nem szeretnék Nagyon utáltam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazoli Posted Február 16, 2011 Share Posted Február 16, 2011 Sziasztok! Akkor azt hiszem programozót is kerestek hozzá... Ha érdekel az ajánlatom írjatok pü-ben és megbeszéljük a részleteket! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts