ataler Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 A malware anti -malware robotfigyelő kitöröltetett velem 2 system fájlt! Behalt az író, a Nero, nem törölhető a régi, nem futtatható az új! Végzetes hibát ír ki! Hiába csináltunk rendszervisszaállítást, mert egyszerűen nincs a program felrakása előtt visszaállítási pont, nem enged lépkedni! Újra kell rakni mindent, csakhogy nekem olyan progik is vannak fent, amiket nem tudok újra megszerezni. Hogy lesz jó az xp? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Ha tudod miket törölt ki a vírusirtó, egyszerűen fogod és másvalakitől beszerzed, ezek általában dll fájlok, amiket akár netről is le lehet szedni, de VIGYÁZZ mert a legtöbb helyen azok is vírusosak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfhazi Posted December 28, 2010 Share Posted December 28, 2010 Ha miden egyéb kísérlet a Neroval kapcsolatba kudarcba fulladna, akkor a 8-as verzió fénykorában létezett hozzá eltávolító program. Egészen pontosan 2010.januári a program. Lehet hogy ez lesz a megoldás, de csak legutolsónak javaslom. http://www.nero.com/enu/support-nero8-tools-utilities.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
clue Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Mindent belehet szerezni:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 1, 2011 Share Posted Január 1, 2011 Gyakran megfertőződnak system file-ok, azokat tényleg le kell tölteni. Vannak megbízható oldalak, csak eg kell őket találni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts