bogdan.jeno95 Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Régóta keresek egy olyan progit amivel különböző fórumokra eltudom juttatni a feltölltéseime (Új Topic-ként) Amilyen programokat találtam nagyon nem megbízhatóak. Egy egyszerű progi leírása kéne ! 10 oldal-ra küldené el , ugyanaz a azonosító és jelszó lenne. Képekbeillesztése . STB. (Mint az Extreme Auto Poster) Ha tudtok PLS segítsetek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos512k Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Hát ha mindegyik oldal ua. a a fórummotort használja akkor az oldal forrásban megnézed, hogy mi a feldolgozó php fájl, illet ve melyik fórumon mi a kategória id-je. Mondjuk pirateclubbon a Programok fórumnak 163 az id-je és az index.php-nak küldi el a cuccost. Akkor innentől meg lehet oldani úgy hogy csinálsz egy űrlapot ahol az inputok name-ja megegyezik a fórumon lévő-vel, elküldöd az adatot saját php-fájlnak ahol tömbben bent vannak az oldalak címei és szépen elküldöd egy ciklusban az adatokat az összes oldalnak, de mindegyik oldalon bejelentkezve kell lenned . Persze nem biztos hogy működne, ez csak az én elméletem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.jeno95 Posted December 28, 2010 Author Share Posted December 28, 2010 Megoldódott a gond most már csak 1 működő crack kéne Multi Poster 4-hez de azért köszönöm szépen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
phz Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Az nem igen lesz hozzá. Meg kell venni, az a 20$ semmi érte. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horusz_xd Posted Január 29, 2011 Share Posted Január 29, 2011 "Meg kell venni" Valahogyan csak meglehet szerezni ingyen? nekem is jól jönne... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
AutoPoszt Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 megkell venni. pont. nem is lesz hozzá crack... mert egyéni azonosítót kapsz hozzá, mégcsak oda se adhatod senkinek. amugy magyarországon nem túl jó, mert ha jól tudom problémái vannak a karakterkódolással. Ergó nem minden forumra dobja ki rendesen a posztod. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horusz_xd Posted Február 1, 2011 Share Posted Február 1, 2011 Akkor értelme sincs megvenni:D Van 1 pár forumposter program különböző programokhoz, azt vissza kell fejteni átírni benne a linkeket stb és mehet...majd megpróbálok visszafejteni 1et... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejrud Posted Május 21, 2011 Share Posted Május 21, 2011 használja valaki az multi poster 5-öt? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Május 21, 2011 Share Posted Május 21, 2011 Milyen lusta emberek vannak, ezt el sem hiszem...ilyenkor derül ki, hogy ki az aki szórja csak a szemetet, meg ki az aki normális, értékes cuccokat pakol. Nekem ilyen eszembe sem jutna! :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejrud Posted Május 21, 2011 Share Posted Május 21, 2011 mitől lenne az szemét, ha ugyanazt a munkát végzed el manuálisan?? Ennyi erővel még mindig tarthatnánk a c64 korában, és 1-eseket meg 0-kat írogathatnánk. Az automatizálás és a hatékonyság javítás mindennek a kulcsa. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaguru Posted Június 8, 2011 Share Posted Június 8, 2011 Hát igen ez egy olyan dolog ami nem ingyér van, de nem is baj. Én is próbáltam beszerezni párat az eélején, de rájöttem, hogy nincs semmi értelme, mert 13 oldalt használok azt, meg könnyedén lecsapom, még ha 60 postot is csinálok. A recept egyszerű: napközben feltöltök és közben megosztok, este meg letötltök. Napközben 2-3 óránként a gép pihenhet fél egy órát. Addig pedig én se folyatom ki a szemem a monitor előtt. Nem vagyok nagy híve ezeknek a Multi postereknek, mert van annyi belőlük, hogy nem igaz, de amiket felraknak azok mind a letöltéseik számának a növelésére jók, főleg ha be van tömörítve mellé egy videó vagy zene aminek semmi köze az egészhez. Másrészt ha az ember ilyet használ, ha lebukik akkor törölhetik is. Tehát ha használni akarja valaki akk nem árt ha tudja, hogy nem ingyenes, mondjuk nem drága, de kockázatos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kejrud Posted Június 8, 2011 Share Posted Június 8, 2011 Ja közben vettem egyet, de azzal is rengeteg meló van. Hova szoktál postolni és milyen kategóriákat? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts