hankock Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 A 2011-es év valóságos kincsesbánya lesz az Asylum számára, hiszen egymást követik majd a jobbnál jobb blockbusterek, melyek farvízén ők is elkészíthetik megszokott saját vacak kis filmjeiket – íme az első a sorból, a Paramount Pictures Thor filmjének – nem tudom másképp jellemezni – paródiája, az Almighty Thor. A film rendezője a Mega Shark vs. Crocosaurust levezénylő Chris Ray lesz, a fő szerepekben pedig az újonc Cody Deal, mint Thor, a jobb napokat is látott Richard Grieco mint Loki, a pankrációból kiöregedett Kevin Nash mint Odin és a A múmiában megismert, ennél jóval többre érdemes Patricia Velasquez lesz, utóbbi valami Jarnsaxa nevű félistennőt fog játszani, aki Thor-t felkészíti a Loki elleni harca. Képek: http://filmtrailer.hu/filmhirek/almighty-thor-odin-fia-az-asylumnal-is-lecsap/ filmtrailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted December 22, 2010 Share Posted December 22, 2010 Már ez a plakát is undorítóan néz ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanoi Posted December 26, 2010 Share Posted December 26, 2010 Már megijedtem, a plakát láttán azt hittem az eredeti thor, de most látom, hogy ez csak egy paródia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilsonka96 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Igazából az a baj, hogy az Asylum filmek komolyan veszik magukat. Ha tényleg paródiának adnák el akkor még talán nézhetők lennének. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts