Shavo Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Sziasztok! Az egyik kedves barátnőmnek elég, ha csak rágondol a szexre... és már rendesen elélvez, rövid, de nagy intenzív orgazmusa van; van, hogy nagyobb, mint egy szeretkezéskor. Szerintetek ez mennyire gyakori nőknél és ti hányról hallottatok ilyet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Star2009 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 ez csak a férfiaknál működik a nők a fantáziával nem tudnak orgazmust elérni én így tudom (bár férfi létemre sem mentem el soha fantáziálva max ha használtam a kezemet de az meg már megint más ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Pont az ellenkezőjéről hallottam, mármint hogy a nőknél gyakoribb... Nem lehet rossz dolog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Nem tudom vizsgálták-e valaha hogy ez férfiaknál vagy nöknél gyakoribb, de könnyü elképzelni hogy nöknél, mivel náluk általánosan véve is jobban függ a lelkiállapottól az orgazmus. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Úgy tudom, hogy a nőknél inkább játszódik fantázia segítségével a szeretkezés vagy az önkielégítés, mint a férfiaknál. A nőknek sokkal fontosabb, hogy minden apró részlet rendben legyen, és hogy fejben is nyugodt legyen a hölgyemény. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shavo Posted December 21, 2010 Author Share Posted December 21, 2010 Véleményem szerint is nőknél gyakoribb. Írhatna már egy hölgyemény is e témában. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annucika Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 Igen:)Mi is képesek vagyunk elélvezni 8a nagyon készek vagyunk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts