roberto Posted December 15, 2010 Share Posted December 15, 2010 Helloztok Egy Samsung Omnia II telefon tulajdonosa vagyok, amelyen windows Mobile 6.5 Professional rendszer fut. Azt szeretnem kerdezni, hogy tudnam a telefont resetelni, vagyis minden, belertve az elore telepitett progik is vissza aljonak a gyari beallitasokra, szoval mintha most "hoztam volna ki a uzletbol" vagyis szuz alapotaban kene nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiru Hoshino Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 Hogyan állítsa vissza a i8000 Omnia II alaphelyzetbe 1. Kapcsolja ki a telefont 2. Nyomja meg a Hangerő fel és a képernyő zár gombokat + Hívás és Hívás vége gombokat 3. A vibra rezeg egyet és bekapcsol az i8000. 4. Engedje el pár mp után a gombokat. Válassza a FORMAT-ot. Ez tesztelve és működik, szóval egyszerre nyomd meg a 4 gombot és az "Are You sure you want to FORMAT?" kérdésnél a hard resethez nyomd meg a HÍVÁS gombot! Figyelj! Minden adatod törlődni fog!!! Ez nem játék Samsung i8000 hard reset gombokkal vagy Hívás + Bekapcsoló gomb + Hangerő fel + Kép. zár + Reset vagy 1. Kapcsolja ki a telefont 2. Hangerő fel + Képernyő zár 3. Ezután Hívás és Bekapcsoló gomb 4. Nyomja meg a Hívás gombot a hard resethez Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto Posted December 24, 2010 Author Share Posted December 24, 2010 Koszi a nagyon pontos hasznalati utmutatast!!! Kerdezem en ezek utan vissza allitodik az eredeti gyari beallitasokat tarltamazo windows mobile op. rendszer a telefonra?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts