xxdani Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Ti melyik telefont választanátok és miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 én nagy nokia párti vagyok mai napig szóval nokia c6. tudom vannak jobb telefonok jobb rendszerrel stb stb de akkor is. jelenleg 5800ám van a kövi meg n8 lesz ez szint 100%. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Én is Nokia párti vagyok, de a C6 nem valami jó telefon... Én a Galaxy-t választanám, az a legjobb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxdani Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Én is erősen a Galaxy mellett lennék de most néztem meg media marketben hogy milyen is a kijelzője és nem tetszik hogy műanyag lap van rajta abból se a jobbik féle. Tehát ha erősebben megnyomom akkor színeződik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekérdezd Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 A sony iszonyat lassú így én nem ajánlanám csak erős idegzetűeknek, persze lehet h. csak azzal a készülékkel volt gond amit én láttam, a másik 2 közül viszont a kamerát leszámítva a samsung erősebb az adatok alapján ráadásul androidos ami nálam már előny, tehát ha a kamera annyira nem lényeges akkor én is a samsungot ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 az érdekes hogy a sunyit lassúnak találtad. én olvasottak alapján úgy tudom elég gyors meg a videók is azt bizonyították amiket láttam igaz kezembe sose volt. lehet tényleg csak azzal volt valami probléma. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 X8-hoz volt szerencsém, a többit élőben még nem. Az X8-at árához képest (2 év függés) viszonylag jó telefonnak tartom. A rendszer: magyar nyelvű Android , ami néha ugyan belassul, de abszolút működőképes. Kezelhetősége: egyszerű, értelemszerű. Az ujjal való böködését hamar meg lehet szokni. Összeszerelés terén szerintem nem kifogásolható. Nekem bejött. Persze nem mindenkinek ugyanaz a véleménye. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Sajna egyik sem fekszik nekem. Saját sorren kb ez: Samsung Wave vagy HTC (abból WinPhone 7-es) az első helyen. Ja, most jelent meg a HTC 7 Mozart. No az jó lenne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Samsung Galaxy 3 Jelenleg 5800-m van, Nokiát soha többet nem veszek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
01Petya Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Nokia C6 ezek közül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts