bikas Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Végső állomás 5: az első képek Augusztus 26-tól lesz látható az amerikai mozikban a Végső állomás 5, s végre képeket is láthatunk a filmből, melyet az Avatar segédrendezője fog készíteni, így valószínűleg a 3D-re nem lesz panaszunk. A Warner Bros. tegnap kihirdette 2011-es mozis premierjeit, s az egyes filmekhez kapcsolódó bemutató dátumokhoz képeket is csatolt, így a horror szerelmesei végre láthatják azokat a karaktereket, akikért esetleg szorítani fognak 2011. augusztusában. Akkor érkezik Amerikába ugyanis a Végső állomás sorozat ötödik része, mely úgy tűnik, hogy az előző, szám nélküli epizód után a Final Destination 5 címmel fog rendelkezni. A folytatás tényén nincs csodálkozni való, hiszen a horrorszéria majd minden epizódja felülmúlta az előzőt bevétel tekintetében, s amikor a 3. rész után fáradni tűnt a sorozat, a negyedik epizód 3D-je lehelt új életet a franchise-ba. Az FD5-öt Steven Quale rendezi, aki együtt készítette James Cameronnal a 3D-s Aliens of The Deep-et, valamint a Titanic és az Avatar 2nd unitjának a rendezője is volt. A főbb szerepekben az alábbi színészeket láthatjuk: Emma Bell, Nick D'Agosto, Miles Fisher és Arlen Escarpeta, s ami a legfontosabb, némi kihagyás után Tony Todd is vissza fog térni. A katasztrófa ezúttal egy függőhídon fog történni. SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Már kezd ez is unalmassá válni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 Bizony, nekem már a negyedik része sem jött be, a második része volt a legjobb szerintem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 úgy is megnézem ezt is bár ha olyan lesz mint a 4 akkor nem moziban. abba se volt túl sok 3ds jelenet. sokat nem várok mert részről részre gyengébb de hátha ez lesz a kivétel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoganyPtR Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Hát voltam pár 3D-s filmen már, de eddig a Végső állomás volt az amibe tényleg jó volt a 3D, de azt is csak ez adta el. Már a 3 is iszonyatosan gyenge volt, a negyedik is nevetségesre sikerült. Az ötödiktől nem is várok semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Május 10, 2011 Share Posted Május 10, 2011 Lézeres szemkiégetés is lesz a Végső állomás 5-ben - előzetes Felkerült az internetre a Végső állomás-sorozat ötödik részének előzetese, amelyben ezúttal egy összeomló híd okozza a bonyodalmakat. Valaki megérzi a közelgő katasztrófát és emiatt egy csapat tinédzser megússza a halált, de mint azt a korábbi epizódokból már megtanulhattuk, a halállal nem lehet packázni. Az alkotóknak ezúttal is sikerült összeszedniük jópár kreatív halálnemet: egy férfit forró szurokkal öntenek le, egy másiknak az akupunktúrás kezelése vesz kínos fordulatot, egy tornászlány a gerendából kiálló szög irányába szaltózgat, valamint a lézeres szemműtétet fontolgatóknak is jut majd egy nyomós ellenérv. A Végső állomás 5-öt szeptember elején mutatják be a magyar mozik 3D-ben. http://videa.hu/videok/film-animacio/vegso-allomas-5-elozetes-bvn1wG08PLMvZTCe Forrás: [O] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri28 Posted Szeptember 9, 2011 Share Posted Szeptember 9, 2011 A 6.részben szerintem már a TITANIC-t fogják elsüllyeszteni újra és Leonárdo fogja látni,hogy mi fog történni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Szeptember 10, 2011 Share Posted Szeptember 10, 2011 tegnap néztem moziba 3d-be. nem rossz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dataim Posted Szeptember 11, 2011 Share Posted Szeptember 11, 2011 Én is tegnap néztem 3D-ben, volt benne 1-2 durva jelenet.Egész jó lett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts