hankock Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Júzer: "Kattintok a csatlakozási ikonra. Feljön az ablak, és sohasem tudok felcsatlakozni, pedig mindig a Mégse gombra kattintok." HD: "Magyar nyelvű a program?" Júzer:"Nem tudom." HD: "Mit írt be az email címhez?" Júzer:" 1023 Budapest..." HD: "Milyen Windóza van?" Júzer: "Mindjár lehasalok és megnézem." HD: "Menjünk be a Saját gépbe." Júzer: "Jaj, de ez nem az én gépem..." Júzer:"Az a problémám, hogy már beszéltem Önökkel korábban is." Júzer: "Tudna nekem segíteni, hogy fel tudjak telepedni?" HD: "Milyen modemje van?" Júzer: "Jó!" HD: "Analóg vagy ISDN?" Júzer: "Laptop." HD: "Mi a jelszava?" Júzer: "A jelszavam? Hát volt egy jelszó, mikor úttörő voltam, de már nem emlékszem rá..." Júzer(Nő): "Aszt mongya nekem ez az Outluk Varázsló, hogy én vagyok a Tóth Béla!" HD: "Milyen levelező programja van?" Júzer: "Kitekintő Gyorsvonat." HD: "Az meg miféle?" Júzer: "Hát az Outlook Expressz." Júzer: "Itt alul megjelent két emberke ikonban..." HD: "Igen az az MSN messenger, az Outlook Express indítja el magától..." Júzer:" Tőlem????" Júzer: "Jesszusom! Beszippantotta a CD-t!!" Júzer: "Az Entert ütni kell vagy írni?" Júzer: "Start gomb csak az irodai vindózókon van, de nekem otthoni van..." Júzer: "Most nyertem egy Netquicket és azt szeretném megkérdezni, hogy a 25 órát 1 nap alatt kell elhasználni?" HD: "Most nyomja meg az OK-ot!" Júzer(hosszú csend):"...de itt nincs OK..." HD: "DE, lennie kell." Júzer(keres vadul,majd):" ...de nincs, kétszer is megnéztem!" HD: "Rendben, akkor mit lát a képernyőn?" Júzer:" Jaaa, ott..." Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Eazy- Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 "kitekintő gyorsvonat" ez jó duma Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ezek fájnak, és tényleg vannak ilyen emberek XD LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Ez nagyon erőltetett, de van benne jó poén... pl a gyorsvonatos tetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 a WS az a teleshop... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Jahj kitekintő gyorsvonat erről ez jutott eszembe: - Mi a software? - A számítógép azon része, amelyet szidni lehet. - És mi a hardware? - A számítógép azon része, amelyet viszont rugdosni is lehet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazy16 Posted December 31, 2010 Share Posted December 31, 2010 ez jóóó tetszett lehet rajt röhögni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sony vegas Posted Január 25, 2011 Share Posted Január 25, 2011 Júzer: "Most nyertem egy Netquicket és azt szeretném megkérdezni, hogy a 25 órát 1 nap alatt kell elhasználni?" Ez fájt :'D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Január 27, 2011 Share Posted Január 27, 2011 Asszem én ismerek is ilyen embert. Kettőt is. Bár ők már fejlődnek. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 MInde nagyon jó, de nekem ezt tetszett Júzer(Nő): "Aszt mongya nekem ez az Outluk Varázsló, hogy én vagyok a Tóth Béla!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Február 2, 2011 Share Posted Február 2, 2011 Én meg azt akarom megkérdezni,ha kapok 1év letöltendő börtönbüntetést,akkor azt az interneten is letölthetem??? Amugy jók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts