peti.gaspar Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Oscar 2011 A 15 animációs jelölt Az Akadémia elsőként a megszokott módon a legjobb animációs film kategória jelöltjeit hozta nyilvánosságra: 15 film szerepel rajta, ami a szabályok értelmében azt jelenti, hogy a díjátadó gálán csupán 3 film közül fogják kiválasztani a kategória nyertesét (Ha 16 lenne, akkor 5-en vetélkedhetnének). A listán szereplőknek persze első körben teljesíteni kell a kvalifikációs követelményeket, mint például egy 2010-es, Los Angeles-i mozibemutató, ami pillanatnyilag 4 filmnek még nem is jött össze. A 83. Oscar-díj nevezettjeinek teljes listáját 2011. január 25-én teszik közzé, maga a díjkiosztó gála február 25-én kerül megrendezésre a megszokott helyszínen, a Samuel Goldwyn Theater-ben. Természetesen a világ szinte összes pontjáról figyelemmel lehet majd követni a tévécsatornákon. A legjobb animációs film kategória jelöltjei: Alfa és Omega 3D Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja Gru Így neveld a sárkányodat Az Őrzők legendája 3D Megaagy Shrek a vége, fuss el véle Aranyhaj és a nagy gubanc Csingiling és a nagy tündérmentés Toy Story 3 3D The Dreams of Jinsha Idiots and Angels The Illusionist My Dog Tulip Summer Wars Szerinted melyik 3 film közül fogják kiválasztani a kategória nyertesét? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted November 16, 2010 Share Posted November 16, 2010 Toy Story, Gru, Így neveld a sárkányodat. Én ezeket tenném be, bár az Illusionist előzetese is ígéretes volt. A győztes viszont egyértelműen a Toy Story lesz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilsonka96 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Toy Story már számomra rókabőr és tök unalom. Nekem ebben a listában a Gru a legszimpatikusabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts