Satyr Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Hallottam egyik ismerősömtől egy naggyon beteg viccet így szól: Mi a gyertya belének a felének a négyzete? A gyertya bele a kanóc, ennek a fele a nóc, nóc szor nóc az 64 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Ez ujan mint a melyik a legjobb gyógyszer? A -5. Miért? Mert 1-ből hat (6) És melyik a legrosszabb? A 9, Mert az fordítva hat (6 -> 9) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted November 15, 2010 Share Posted November 15, 2010 Uhh, ezek lefárasztottak rendesen , de nagyon jók! Satyr a kanócnak nincs is fele mert 5 betű Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted November 16, 2010 Author Share Posted November 16, 2010 Tudom, de értsd jól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricky95 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 A 12 a legjobb gyógyszer! Mert az 2 * 6! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Hú ez most nagyon jól esett! :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Satyr Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 Mindegyik jó, de az enyém lazán alázza mindkettőtök gyógyszeres viccét! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsirosmeheszet Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 A Hortobágyon, valahogy méreg kerül, az egyik gémeskút vizébe. Szép nagy piros betűkkel ki is írják rá,hogy vigyázz mérgezett!!! De a biztonság kedvéért, állítanak mellé egy őrt is jó nagy darab kopaszt. Arra jár egy német turista csoport inni szeretnének,az őr persze nem tud németül,de azért kézzel,lábbal,mutogatva csak el magyarázza nekik,hogy miért nem ihatnak. Jönnek még más külföldi csoportok is,ugyan az a szituáció. Egyszer csak lepukkant Ladával meg érkeznek cigányék... Ki szálnak mennének inni,mikor meg látják a táblát.Persze olvasni egyik sem tud ezért az őrhöz fordulva mondja az egyik. -Tudunk mi olvasni csak a nap a szemünkbe süt,megmondaná mi van oda írva a táblára? Mire az őr: -Hogyne: Csak lassan inni mert hideg!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsirosmeheszet Posted December 1, 2010 Share Posted December 1, 2010 A cigány család tolja az úton a taligát,benne cókmók,meg a kis purdék. Jön egy kamion,kivasalja őket,megáll,áttolat rajtuk,majd a sofőr kiszáll, leönti őket gázolajjal és meggyújtja őket.Ekkor veszi észre,hogy az útszéli fa mögül kilép egy rendőr. Odasétál a sofőr mellé és így szól: - Húsz éve teljesítek szolgálatot, de ilyen csúnya öngyilkosságot még nem láttam! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsirosmeheszet Posted December 10, 2010 Share Posted December 10, 2010 Kovács az orvosnál: - Drága doktor Úr! A feleségem gyermeket vár és szeretném tudni, mi módon élhetünk házaséletet ez idő alatt? - A terhesség első 3 hónapjában a szokásos módon, természetesen kellő óvatossággal. A terhesség második 3 hónapjában a kutyapózt javasolnám. Az utolsó 3 hónapban pedig mindenképp a farkaspózt ajánlom. - Farkaspóz? Az milyen? - Ül a lyuk mellett, és vonyít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpt Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 tudtok ti valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nocedleee Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Magázva, vagy tegezve! - mert egyáltalán nem mindegy. A főnök aggódik a beosztottja miatt, mert 12:00-kor mindig elmegy valahová, 14:00-kor megérkezik, és újra leül dolgozni. Felbérel egy detektívet, hogy kiderítse, mit csinál közben. A nyomozó másnap jelenti: - János ismét elhagyta az irodát, beszállt a kocsijába, a házához hajtott és bent lepihent. Utána megebédelt a hűtőjében talált ételből és lefeküdt a feleségével. Ezután elszívott egyet a legjobb szivarjai közül és visszajött dolgozni. - Én már azt hittem valami baj van. Ez nagyon egészséges! - Nos, megengedi, hogy tegezzem? - Természetesen. - Akkor elmondanám még egyszer: János elhagyta az irodát, beszállt a kocsidba és a házadhoz hajtott. Ott megebédelt a hűtődben talált ételből. Ezután lefeküdt a feleségeddel, elszívott egyet a legjobb szivarjaid közül és visszajött dolgozni. Ez a magyar nyelv! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 4, 2011 Share Posted Január 4, 2011 Tudok egy nagyon durvát, csak az olvassa, aki nem nem szereti a morbid vicceket. Férfi elmegy az urológushoz. Elkezdi vizsgálgatni, majd egyre-egyre gyanúsabb lesz neki, végül megkérdezi: -Maga most azt csinálja? -Hogy tudsz ilyenkor magázni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 11, 2011 Share Posted Március 11, 2011 Olvastam valamikor és nagyon nagyot ütött, gondoltam megosztom: Kovács panaszkodik a főnökének: - A Szabó mindig seggfejnek nevez! - Szabó, jöjjön ide! Ha még egyszer seggfejnek nevezi Kovácsot, kirúgom. Másnap Kovács megint a fönöknél van. - Na mi van? Megint leseggfejezte? - Nem. De ahogy ittam a reggeli kávémat, rámszólt: Mi van kolléga, beöntés? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts