Evil85 Posted Március 28, 2008 Share Posted Március 28, 2008 Miert ne lehetne mindketto ? Miert kellene valasztani Talan elobb Teremtes aztan Evolucio ... mondjuk forditva nem nagyon mukodott volna vagy nem tom LOL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chamillionare Posted Március 29, 2008 Share Posted Március 29, 2008 Evolúció Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolnoob Posted Március 31, 2008 Share Posted Március 31, 2008 evolúció, mert nekem sokkal logikusabb, mint a teremtés http://www.youtube.com/watch?v=6xKDKq_PPbk&feature=related Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgergely91 Posted Május 5, 2008 Share Posted Május 5, 2008 nem olvastam egy kommentet sem, csak elmondom h az evolúció baromság, szép kis dajkamese, csak az a bibi h elég sok helyen meg lehet cáfolni, és meg is cáfolták, most is cáfolják, és valsz meg is fogják még párszor. Elég sok helyen már ugy is tanítják h tudják h nem igaz, de benne van a tantervben. elég szépen össze van rakva , a nagy tudós professzorok sokat gondolkozhattak rajta, ezt elismerhetjük, de h a világot és az emberiséget mind mind Isten teremtette az nem vitás. nagyon röviden ennyi lenne, de órákig lehetne gépelni erről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinkoli Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 az tuti hogy órákig lehetne gépelni erről ezért leegyszerűsítem: EVOLÚCIÓ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Május 12, 2008 Share Posted Május 12, 2008 Szerintem teremtés. Nekem senki ne próbálja bemagyarázni, hogy valami szaros majomból fejlődtünk ki! Ha mi nem is, de Te mindenképpen ezt bizonyítottad ezzel a hozzászólásoddal! Amúgy én nem hiszek a teremtéseben, akkor az a sok történelmi lelet és dolog amit tanultunk az iskolában, az mind csak baromság?Azért én arra vagyok igazán kíváncsi, hogy egy egyházi iskolában, hogy tanulják a történelmet...az ókorral kezdik, mert az őskort nem tudják megmagyarázni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Május 15, 2008 Share Posted Május 15, 2008 Evolucionisták kérem nézzék meg ezt a videót! http://www.teremtes.com/letoltesek.php Köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szerzola Posted Május 16, 2008 Share Posted Május 16, 2008 Evolucionisták kérem nézzék meg ezt a videót! http://www.teremtes.com/letoltesek.php Köszönöm! EVOLÚCIÓ Belenéztem, és amint lesz több időm végig is nézem. Így elsőre, nem értem miért járatják le magukat és vallásukat így a hívők? Láttam viszont egy érdekes filmet "Az élet relytéjének megfejtése" címmel, ami szintén Isten mellett érvel, és szerintem elég jól. De mégis EVOLÚCIÓ ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pgergely91 Posted Május 27, 2008 Share Posted Május 27, 2008 evolúció, mert nekem sokkal logikusabb, mint a teremtés http://www.youtube.com/watch?v=6xKDKq_PPbk&feature=related ez annyira gyenge szöveg, mármint h sokkal logikusabb. sztem semmit nem értesz belőle, már bocs. mert annyira bonyolult kacifántos és tudományos módon magyaráznak el benne mindent, h azt nincs ember aki megérti, max 64 diplomával, 600évesen. ja és azt tudtátok h az evolúció szerint az összes anyag egy kis pontba gyűlt össze a világegyetemben, és ez a pont kissebb volt mint ennek a mondatnak a végén levő pont. na és ez az egész felrobbant, (ősrobbanás) és kialakultak a galaxisok meg a nemtommik és így lettünk. ez tök logikus egyébként 80milliárd évenként fejlődött mindíg egy kicsit és itt vagyunk. ha az evolúció igaz nem érünk semmit, sőt károsak is vagyunk mert szennyezzük a környezetet. nincs értelme az életnek, és egy embernek sincs semmi értéke. semmilyen tudományos vagy akármilyen bizonyítékkal nem tudták bizonyítani h ez a marhaság igaz. ez csak egy elmélet. ÉS ITT AZ ÓRIÁSI DOLOG MÉG AZ, HOGY AZT MONDJÁK ERRE H VALLÁS VS. TUDOMÁNY. AHHOZ SEMMILYEN HIT NEM KELL H ELHIDD AZ EVOLÚCIÓT? AZ ADJA MAGÁT VAGY MI? H A NAGY SEMMIBŐL VAGYUNK, EHHEZ NEM KELL HIT? AKKOR KÉRDEM ÉN HOL EBBEN A TUDDOMÁNY. ÉS INKÁBB EZ AMI LEJÁRATJA AZ EMBEREKET H EZT NEVEZIK TUDOMÁNYNAK: H A NAGY SEMMIBŐL VAGYUNK, PERSZE BIZONYÍTÉK NINCS RÁ, DE A HÜLYE EMBER ÚGYIS ELHISZI. AKI EZT OLVASTA GONDOLKOZZON PICIT. KÖSZÖNÖM. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egilis Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 Evolúció, mert nem volt időm megteremteni a világot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 gondolom, a teremtés alatt a Bibliába leírt teremtést gondolod. én a teremtésben hiszek, de nem a Bibliában leírtba, ezért az "Én másképp gondolm"-ra szavaztam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alka Posted Május 30, 2008 Share Posted Május 30, 2008 gondolom, a teremtés alatt a Bibliába leírt teremtést gondolod. én a teremtésben hiszek, de nem a Bibliában leírtba, ezért az "Én másképp gondolm"-ra szavaztam. Ez érdekes, milyen teremtésben hiszel? Minden gúny nélkül kérdezem, csak felkeltetted az érdeklődésem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HULK15 Posted Május 31, 2008 Share Posted Május 31, 2008 Nemtom.Vallásos vagyok de akkor is az evolúcióra szavazok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Június 1, 2008 Share Posted Június 1, 2008 A Biblia mivel magyarázza az őskort meg a dinoszauruszokat? Nemtom, szerintem csak régen az emberek kitalálták, hogy van egy hatalmasabb valaki aki reményt ad nekik, végső esetben hozzá fordulhatnak (imádkozás), mert szükségük volt erre. Igaz, hogy az evolúciós elmélet is ferde egy kicsit, de nekem valahogy tisztábbnak tűnik mint a teremtés. Az logikusabb, hogy volt a semmi ahol volt egy lény és az a semmiből csinált mindent? Bocsánat ha megsértettem valakit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Június 2, 2008 Share Posted Június 2, 2008 Jött a fényhozó és eltemette őket... Vagy valami ilyesmi a magyarázatuk, nemtudom. Miert ne lehetne mindketto ? Miert kellene valasztani Talan elobb Teremtes aztan Evolucio ... mondjuk forditva nem nagyon mukodott volna vagy nem tom LOL Szerintem a deizmus is eléggé sántít. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
salbi Posted Június 13, 2008 Share Posted Június 13, 2008 A Biblia mivel magyarázza az őskort meg a dinoszauruszokat? Nemtom, szerintem csak régen az emberek kitalálták, hogy van egy hatalmasabb valaki aki reményt ad nekik, végső esetben hozzá fordulhatnak (imádkozás), mert szükségük volt erre. Igaz, hogy az evolúciós elmélet is ferde egy kicsit, de nekem valahogy tisztábbnak tűnik mint a teremtés. Az logikusabb, hogy volt a semmi ahol volt egy lény és az a semmiből csinált mindent? Bocsánat ha megsértettem valakit. Logikusabb az evolutió??? Két éve tanulok orvosin, azelőtt (és most is) oda vagyok a természettudományokért és ahogy egyre jobban bele kell merülnöm pl. az emberi test felépítésébe, annál inkább nyilvánvaló számomra, hogy ez nem lehet evolutiós fejlődés műve, csakis Isten csodálatos alkotása. Nemcsak annyiból áll, hogy van kéz, meg láb meg stb... hidd el nekem hihetetlen és így van ez az egész világgal. "Milyen nagy alkotásaidnak száma Uram! Valamennyit bölcsen alkottad, tele van a Föld teremtményeiddel!", ezt mondja Dávid király a Zsoltárok 104:24-ben és mennyire igaza van...! Dinoszauruszokról pedig nem ir, mert a Biblia sem irhat le mindent (bármekkora nagynak is tűnik a terjedelme:-) )Bár Jób könyvében van szó egy olyan állatról, amiről ma nem tudunk. Imádkozés-hitélet stb... ha nem is próbáltál közeledni hozzá, miért beszélsz úgy a dologról, mintha szakértő lennél a témában. Hidd el, akiknek reményt adott, azok reményt is kaptak, te magad irod, hogy szükségük volt erre. Ezek szerint neked pl. nincs szükséged rá, ez saját szubjektív jogod, a szabad akaratot, de ne vedd semmibe azokat, akiknek hiszik az igazságot. Üdv: Salbi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cuii Posted Június 25, 2008 Share Posted Június 25, 2008 a teremtés és az evolúció nem zárja ki egymást. Valakinek el kellett indítani az egészet, aztán a többi ment a maga útján Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmwsan Posted Július 4, 2008 Share Posted Július 4, 2008 Én inkább evolúció jó persze van az az alternatíva hogy Isten egy hét alatt terem tette csak én nem hiszem meg ott vannak az ős emberek stb. nem pedig Ádám és Éva... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts