L-P s.o.r.t. Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Vazz, lelepleztél Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 evolúció a teremtéstörténet inkább a szcientológiában xenu történetéhez hasonlítható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 én vállalom a csokit is meg az evoluciót is nehogymár 2000 évet vissza, amit nem értünk azt isten teremtette? a földet meg tekösök tartják a hátunkon... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 Nem, ez nem igaz, a Föld lapos, ahogyan azt a Biblia írói is megmondták! A google earth meg egy átbax*s! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 akkor a csoki is? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 A csoki csak látszat, valójában megpenészedettaszaltszilvakivonatból áll. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Április 27, 2007 Share Posted Április 27, 2007 én vállalom a csokit is meg az evoluciót is nehogymár 2000 évet vissza, amit nem értünk azt isten teremtette? a földet meg tekösök tartják a hátunkon... mit akartál kifejezni azzal a 2000 évvel? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
recko Posted Május 6, 2007 Share Posted Május 6, 2007 A mai egyház ötvözi a kettőt!!! Azt mondja, hogy van egy felsőbb rendű LÉNY akit Istennek nevezz, aki megteremtette az összes élőlény első sejtjeit a földön!! Nem szószerint van így, de ez a lényege! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Május 9, 2007 Share Posted Május 9, 2007 persze hiszen isten én vagyok és nem alapitottam egy egyházat sem söt a pénzt is maguknak szedik... h mit akartam azzla a 2000 évvel? ennyi ideje nem képes az ember elfogadni h valamit nem ért ! ezért van isten és ez több mint 2000 éve meg vagyunk gyözödve saját felsöbbrenü agyunktól és ugyanazt a hibát ujra és ujra elkövetjük ezzel a mentséggel... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszo153 Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 még jó hogy az evoluciót ki hisz istenben? bizonyítsa be vki a létezését! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 rá tapintottál a lényegre nem tudjuk mit nevezzünk létezésnek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
L-P s.o.r.t. Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Nincs 100%-os bizonyíték semmire sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
na_itt Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 kössz már régen gondolkozom ... h kéne egy topic a gumiba ahol meghatároznánk az hogy mi az hogy ! VAN ! szerintem 2 laikus sem tudna dülöre jutni hosszu évek alatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacsiat Posted Május 10, 2007 Share Posted Május 10, 2007 Természetesen az Evolúció! Ilyenekben nem szabad hinni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m33ck Posted Július 19, 2007 Share Posted Július 19, 2007 Majd a halál után eldől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sliders Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Evolution. KoRn - Evolution -->az ad egy kis "előzetest" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay-no Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 Csakis Evolúció. Nem hiszek semmiféle szellemben, meg halál utáni életben! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 26, 2007 Share Posted Július 26, 2007 én hiszek az evolucióban csak az első mondatot nem értem (és akkor megjelentekaz egysejtüek)HONNAN?? egy izzó majd lassan kihülő kőgolyóra honnan az istenből kerültek egysejtüek vagy bármilyen más életforma ami utána van az már világos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sentinel007 Posted Július 27, 2007 Share Posted Július 27, 2007 evolúció ... én ebben az egész teremtés dologban nem hiszek... az evolúcióban legalább vannak kézzelfogható, bizonyított dolgok... nem hiszem h "valaki" mondott valamit és az lett... elnézést azoktól akik inkább a bibliában hisznek én az evolúcióra voksoltam... személy szerint én abban hiszek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vap Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Szerintem teremtés. Nekem senki ne próbálja bemagyarázni, hogy valami szaros majomból fejlődtünk ki! Ez jó szöveg, de sztem. evolúció, én nem vok nagy hívő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaRnB Posted Július 28, 2007 Share Posted Július 28, 2007 Tevolúció Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 EVOLÚCIÓ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
viter Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 Szerintem meg az Ősök leszármazotjai vagyunk (Csillagkapu) Amugy valojában csak is az evolució Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jemo69 Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 lehet hogy becsapódott egy üstökös és az hozta magával az egysejtűeket... és amikor UFO-t látunk az égen, akkor távoli rokonainkat látjuk Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Július 29, 2007 Share Posted Július 29, 2007 egy becsapódó üstökös több 1000 fokon izzik kizárt hogy azon bármilyen életforma életbe maradjon Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ironmonster Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 teremtés, aztán evolúció csak vannak mindkettőben olyan elemek, amit nehéz elfogadni... így inkább a 3. válasz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
joshua Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Sztem a 3. Először az ufók, vagy üstökös (nagy, és mivel nagy a belseje nem forr fel és ott megmaradtak az egysejtűek, és a becsapódáskor kiszóródtak) idehozta a "magot", de onnantól már evolúció Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TreeplaX Posted Július 31, 2007 Share Posted Július 31, 2007 Én a tudományos oldalról közelítek meg mindent, istenben nem hiszek, se a teremtés-elméletben, szóval evolúció! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Precus_92 Posted Augusztus 5, 2007 Share Posted Augusztus 5, 2007 úgy látom sokkal több it a materialista, mellesleg én is az evolúcióra szavaztam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jannussz Posted Augusztus 11, 2007 Share Posted Augusztus 11, 2007 Sztem a 3. Először az ufók, vagy üstökös (nagy, és mivel nagy a belseje nem forr fel és ott megmaradtak az egysejtűek, és a becsapódáskor kiszóródtak) idehozta a "magot", de onnantól már evolúció honnan?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts