hankock Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Hupikék törpikék Hangok: Neil Patrick Harris, Jayma Mays, Hank Azaria, Sofía Vergara, Anton Yelchin, Alan Cumming, Jonathan Winters, Katy Perry Tartalom:Egy alkalommal, amikor Hókuszpók a törpöket kergeti, azok váratlanul átkerülnek varázslatos világukból egyesen a miénkbe, egészen pontosan a Central Parkba. A térdig sem érő apróságoknak a világ egyik legnagyobb városába kell megtalálniuk a hazafelé vezető utat, mielőtt odaát a többieket elkapná Hókuszpók. Teaser trailer: filmtrailer/youtube Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 OMG! Miért kell ebből filmet csinálni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Nézz körül. Melyik régi meséből, képregényből vagy filmből nem csináltam "remake-et"? (pl Batman, Pókember, transformers, stb...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilsonka96 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Ráadásul a története is rossz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawide Heavens Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivienroli Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Nézz körül. Melyik régi meséből, képregényből vagy filmből nem csináltam "remake-et"? (pl Batman, Pókember, transformers, stb...) Az a baj, hogy ez több mint valószínű a nézhetetlen kategóriába fog tartozni. Egy Batman meg nemigen, de ne legyen igazam, nagy kedvencem volt régen a mese. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 régen is utáltam ezt a mesét. erre az újra se vagyok kíváncsi. ráadásul ez a történet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
VolvoFH12 Posted Március 1, 2011 Share Posted Március 1, 2011 Így elsőre a Tininidzsa teknőcök jutott róla eszembe. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Március 7, 2011 Share Posted Március 7, 2011 ne máár, minek ennyi **************?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Március 7, 2011 Share Posted Március 7, 2011 Lá lá lálálálá lá lálálálá... ez mekkora gáz, én jót röhögtem a traileren! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 8, 2011 Author Share Posted Március 8, 2011 Hupikék törpikék 3D: a főhős és a törpök először együtt Bár a Maci Laci 3D gyengébb szereplése (200 millió dollár világszerte) intő jel lehet a műfajnak, továbbra is nagy erővel készülnek a hibrid, egyszerre animált és élőszereplős filmek. Legközelebb a Hupikék törpikéket láthatjuk. Az Entertainment Weekly új képet jelentetett meg a Sony The Smurfs című hibrid animációs, azaz egyszerre rajzolt és élőszereplős filmjéből, melyen pár törpöt a főszereplőt alakító Neil Patrick Harrisszel lehet látni. Mi augusztus 25-től vehetjük szemre először az animált törpöket (természetesen igény esetén 3D-ben is), Amerikában viszont már augusztus 3-tól meg lehet nézni a filmet. A népszerű, Így jártam anyátokkal című szituációs komédia főszereplőjeként ismert színész mellett további, sorozatokból ismert szereplőket láthatunk majd a filmben. többek között Sofia Vergarát (Modern család), Jayma Mayst (Glee - Sztárok leszünk!) és B.J. Novakot (The Office) - valamint Hókuszpók szerepében azt a Hank Azariát, akit legtöbben A Simpson-család egyik fő szinkronhangjaként ismernek. SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallow Posted Március 12, 2011 Share Posted Március 12, 2011 nem az Avatar a törpikék filmje? :DDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 16, 2011 Author Share Posted Március 16, 2011 Kinn az első trailer: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Március 25, 2011 Author Share Posted Március 25, 2011 Kinn a magyar előzetes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 26, 2011 Author Share Posted Május 26, 2011 Trailer 3. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts