SzegediXY Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Hát igen. Ezek lennének tehát azok a questionok amik nem érnek meg egy teljes topicot, mert olyan kicsik, hogy kereséssel mások azt hiszik megtalálod de mégsem és nem akarsz vitatkozni Kezdem is: Mi az a 24/7 (nem kötelező válaszolni, de kérdezzetek amit csak akartok) (Olyan értelmeseket nem várunk, hogy mi a krUmplIII?!) Én már tudom is, mindig nyitva tartó bolt... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 éjjel-nappal (24 óra a 7 minden napján) folytatom: miért nem használtál kérdőjelet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted November 10, 2010 Author Share Posted November 10, 2010 Mert elfelejtem Mi értelme olyan tantárgyakat tanulni amiknek később semmi hasznuk? (hajh ha ezt egy tanáromnak tenném fel ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
majormaster Posted December 29, 2010 Share Posted December 29, 2010 Azért kell olyan tanatárgyakat tanulni hogy, tudjad mi az a kUmpLI Amugy hogy, kell megpucolni a krumplit?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Január 6, 2011 Share Posted Január 6, 2011 krumplipucolóval miért nem válaszoltál rendesen Szegedi kérdésére? amúgy azért, mert akármit tanulsz meg, az fejleszti az agyad emlékezőképességét, így okosabb leszőőőőőőő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Január 6, 2011 Author Share Posted Január 6, 2011 Thx! A krumplit megügyesen kell megpucolni, nehogy túl sok süthető részt szedj le vele Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts