hankock Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Befutottak az első hivatalos fotók a 2011. április 29-én debütáló THE THING remake-ből. Bár a képek akciódúsak, de sem a címszereplőt nem mutatják, sem olyan váratlan dolgokat, melyekkel Carpenter klasszikusában ne találkoztunk volna már - ellenben az már tényleg elgondolkodtató, hogy vajh mit keres ennyi lángszóró az antarktiszi kutatóbázisokon? Tán az ott lakók extrém módon szeretik elkészíteni a marshmallow-t? Az új film nem remake lesz, hanem inkább prequel az 1982-es változathoz: ez az epizód, melyben egyebek mellett feltűnik Mr. Eko és John McClane lánya, ugyanis azon a svéd norvég kutatóbázison játszódik, melyet MacReady-ék találnak meg elég rendesen leamortizálódva. filmtrailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Az a baj hogy az eredetit úgyse fogja túlszárnyalni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted November 8, 2010 Share Posted November 8, 2010 Szerencse, hogy ez a trailer fake, én nagyon nem ilyen The thing-et akarok látni: bár végül úgyis ilyen modern sitty-sutty ááá gagyi számítógép-effektes elején csajozós négeres poénkodós 80 perces tipikus cliffhangeres végű ökörködős trancsírozós butaság lesz belőle. Az eredetit kb. 8 évesen láttam, egyedül néztem meg, otthon, a sötét szobában. Félévente legalább egyszer azóta is rémálmaim vannak tőle... Vidám gyerekkorom volt. De John Carpenter még tudta, hogyan kell feszültséget, belülről jövő, elemi félelmet szítani (lásd még Halloween). Jöhetne újra valami olyan horrorrendező, mint ő. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Biztos jó film lesz,már várom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Szerencse, hogy ez a trailer fake, én nagyon nem ilyen The thing-et akarok látni: bár végül úgyis ilyen modern sitty-sutty ááá gagyi számítógép-effektes elején csajozós négeres poénkodós 80 perces tipikus cliffhangeres végű ökörködős trancsírozós butaság lesz belőle. Az eredetit kb. 8 évesen láttam, egyedül néztem meg, otthon, a sötét szobában. Félévente legalább egyszer azóta is rémálmaim vannak tőle... Vidám gyerekkorom volt. De John Carpenter még tudta, hogyan kell feszültséget, belülről jövő, elemi félelmet szítani (lásd még Halloween). Jöhetne újra valami olyan horrorrendező, mint ő. Csak megjegyzem nem Fake, teaser az ősz elején jelent ,meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxcmeszi Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 A youtube lírás legelejét idézve: "This is my fan-made trailer" Továbbá kellemetlen lenne, ha a film jeleneteket tartalmazna a Silent Hill-ből, továbbá valamiféle videojátékos szörnyről Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 9, 2010 Author Share Posted November 9, 2010 Trailer cserélve, az eredeti kamerás változatra, jobb még nincs, jah és október elején jelent meg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 18, 2011 Author Share Posted Július 18, 2011 Trailer: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Október 5, 2011 Author Share Posted Október 5, 2011 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts