hankock Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 A Warner folytatni akarja az Eredet-et Eredetileg a Warner Bros csak azért engedte elkészíteni a Christopher Nolan-nek az Eredet /Inception/ filmet, mert egyezséget kötöttek, hogy “cserébe” a rendező megcsinálja nekik a harmadik Batman filmet is – a 160 millióból készült alkotás azonban elképesztő sikert aratott, és 810 milliót hozott nemzetközi szinten. A stúdió kijelentette, hogy folytatást akar. Nolan az első hírek szerint soha nem fog – sose mondd hogy soha – folytatást készíteni az amúgy is jól lezárt történethez, azonban minden bizonnyal segít majd kiválasztani az utódját, aki még mélyebbre fog ásni az álomtolvajok misztikus világában. A stúdió nagy komolyan gondolja a második részt, és biztosra vehetjük, hogy nem valami olcsó, “kizárólag DVD-n” verzióban gondolkodnak, így a legnagyobb kérdés hogy az első rész sikerében nagy szerepet játszó sztárrendező-sztárcasting kombót hogyan tudják ismét hozni. filmtrailer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 Nem kell folytatás, Nolan nélkül pedig pláne nem. Miért nem beszélik meg vele, h a Batman 3 után megint csinál nekik egy állat filmet az Eredettől függetlenül? Sztem mindenki jobban járna.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 Hülyeség lenne egy ilyen jó filmet egy sz** folytatással elrontani... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 A film befejezése elég folytatás gyanús volt, de nekem folytatás nélkül is kerek a történet, szerintem nem kellene újabbat forgatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Szerintem se kéne a témát tovább ragozni, ez a film úgy tökéletes ahogy van. Nagy kár lenne ha egy folytatással elrontanák mindazt amit az első rész nyújtott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 az a gáz hogy ebből csinálnak egy 2. részt akkor már szinte muszájból csinálnak egy 3.at is és egyre pocsékabbak lesznek... nem tudom ma már nem tudnak olyan filmet csinálni ami 1 részes és jó? pont tegnap néztem meg a vége tényleg úgy sikerült hogy ebből még lesz valami... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Maapság már nem sok újat tudnak kitalálni és inkább folytatásokat észítenek belőlük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rewals Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Ne legyen Eredet 2 mert úgy járunk mint a Sötét Lovaggal. Csalódás volt számomra a jó 1. rész után. Ez így jó volt. a 2. szerintem már nem kapná meg az Év filmje "díjat" nálam:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Nem volt folytatás gyanús a vége, direkt úgy volt megcsinálva, hogy megértsd. Amúgy nem kell 2. rész egy ilyen filmhez... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts