Brian94 Posted Október 19, 2010 Share Posted Október 19, 2010 Én faragás és égető a tízcentes fejek Én kanyargós és spuri a pápák "szálak Én faragás és égető a Dimes farkának Én kanyargós és kavargó a pápák "körmök Öntés rímek tetejére, a fejeteket Tálalás cseresznye tetején az Ön kenyerén Intro: / Ő retardness a csótány integetett aggasztó strates Ő stupidness fogant 68 steriles Ő retardness elérte végtelen magasságokba Ő stupidness prédikált hatvan szoroson veszedelmek Verse 1: / Riot .. lázadás .. zavargás IT'S RIOT, te idióta IT'S EIGHT'O ÓRA A ház izzó A tűz egyre nagyobb A mit fog mentési hosszú szeretett kutya Ha nem is tudom, hogyan lehet kijutni egy kibaszott font Ez zuhanyozás az égből olyan nehéz De ez elkerüli a tulajdonságok olyan rossz A hülye-ség, mely nem megelőzhető, amennyiben Azt hiszed, egy percre .. hol vannak a seprűk Ön nincs esze .. még van egy kis shrooms? Ahelyett, hogy elcsábítja a régi poros ruhák Miért nem mulattat a mindenható shrooms? Kórus: / A templomban az égő rímek A bölcsőtől a növekvő lángok Az indulat a szakadó trapéznadrág A merőkanálnyi a habosító hibáztatja Ó, ez az ember a király Shames Hoch, aki rossz néven fogják szőtt amíg a keretben Ő retardness elérte végtelen magasságokba Ő stupidness prédikált hatvan szoroson veszedelmek Vers 2: / Használja ezt isteni sugallat, érkező fejed Van ez isteni sugallat, csoda, hogy hogyan jön Ahelyett, hogy áldását Isten az ő kedvességét Éjszaka van, minden sötét és komor És akkor nem is tudom, hogyan kell gyúrni egy póni Helyett foglalkozó Ön égő házban Te csak igen, nézni a virágzó házastárs Mint ha ez egy óriási csoda Valójában ez a legnagyobb csoda De akkor arra kérjük, valami mást csinálni Nem akar a kiskutya a rothadás el, ho? Ne tartsa a lousing, te idióta Eloltotta a tüzet, vagy a kiskutya fog égetni belül, akkor gnu-tot Kórus: / A templomban az égő rímek A bölcsőtől a növekvő lángok Az indulat a szakadó trapéznadrág A merőkanálnyi a habosító hibáztatja Ó, ez az ember a király Shames Hoch, aki rossz néven fogják szőtt amíg a keretben Ő retardness elérte végtelen magasságokba Ő stupidness prédikált hatvan szoroson veszedelmek Outro: / (Igen, ő retardness nem tud egyfajta között kezdete és vége, a mindent, hogy sima a csere legfeljebb két sor) Ő retardness elérte végtelen magasságokba Ő stupidness prédikált hatvan szoroson veszedelmek Ő retardness a csótány integetett aggasztó strates Ő stupidness fogant 68 steriles Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 ez nekem még magas Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallow Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 szerintem ez valamilyen dalszöveg lenne XD csak profi webfordítóval fordította le, s megpróbálta versnek beállítani FAIL Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Malacka_92 Nekem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 Ez ha agy rágás akart lenni akkor nagyon jóó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts