Don_Giamatti Posted Október 18, 2010 Share Posted Október 18, 2010 A Top Gear Online magazinján megjelent tíz fotó az "új" Nissan GT-R-ről. Sok különbséget én nem láttam, maradt ugyanaz a Chokito-elv (ronda, és finom), a forma egy-két frissítésen (pl kipufogók, spoiler fényezetlen szénszálból, LED-sor az első lökhárítón) kívül ugynaz a formája, vagy csak én nem láttam különbséget. A fotók: http://www.topgear.com/uk/photos/new-nissan-gtr-revealed Arról nem olvastam, hogy a teljesítmény változna-e. Viszont a ráncfelvarrás arra jó lesz, hogy a kezdet kezdetén eladott modellek árát kicsivel lejjebb nyomja a használtautó-piacon, és egy kicsivel közelebb kerüljünk a szuperautó-gyalázó japánhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Október 19, 2010 Share Posted Október 19, 2010 Hát ez inkább a TotalCar részlegbe fért volna be. Ott is vannak Hírek. De jól néz ki, igaz nem sok minden változott rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 19, 2010 Share Posted Október 19, 2010 aaa mint egy robot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Október 20, 2010 Author Share Posted Október 20, 2010 Az lehet, de két, hasonló méretű Nissan-t még meg lehet különböztetni. A porschéról ez annyira nem mondható el Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 20, 2010 Share Posted Október 20, 2010 De azok legalább szépek emberrrr!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Október 20, 2010 Share Posted Október 20, 2010 Don_Giamatti: a teljesítmény/tömeg arány javult egy kicsit, más műszaki változást nem végeztek. Daniels: kinek a pap, kinek a papné! De attól még, hogy nem kedvelsz valamit (utálsz), attól még nem kéne negatív jelzőkkel illetni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Leírtam a véleményem: aaa mint egy robot -al hogy poénból írtam, erre elkezdenek kötözködni. Mindig leírom a véleményem, vagy ide csak pozitívakat lehet leírni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 21, 2010 Share Posted Október 21, 2010 Erre válaszolj Daniels de tényleg! Szerinted műszakilag melyik a jobb? Porsche 911 vagy Nissan GT-R. Indokold is meg! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 bakker, komolyan nem értem, leírom a véleményem aztán be vagyok oltva. Máskor majd írjátok ki a topik alá lécy hogy Csak pozitív vélemények! Egyébként Porsche, és ha belegondolnál te is tudnád. Több évtizedes tapasztalat, nem véletlenül az egyik legjobb és legmegbízhatóbb luxusmárka. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Na Daniels Pajti----Ebbe Gondolj bele http://www.youtube.com/watch?v=VE5M_CHfWR8&feature=channel ;)Csak a jelen a fontos!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Hát hallod húú tényleg meggyőztél... szegény lamborghini a gumis eset után már azon sem csodálkoznék, hogyha egy idős embert ültetnének a lambo mögé. Ha az összes videót elhinném amit a jutubra töltenek fel...nem is tudom mi lennék. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts