HunDavid Posted Október 11, 2010 Share Posted Október 11, 2010 A vásárlók nem csak hogy nem várják a 3D-t, hanem még betegek is lesznek tőle – legalábbis egy részük. Mások nem adnának plusz pénzt, vagy csak nagyon keveset, az élményt nem fokozza a technológia, a szemüveg viszont kényelmetlen és macerás. Én úgy vagyok vele hogy ha sok pénzem lenne se érdekelne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Október 12, 2010 Share Posted Október 12, 2010 Nem. A tv maradjon tv, nem kell oda is 3d! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Hát én maximum akkor veszek, ha bedöglik a tv, és már nem lehet más fajtát kapni. De a 3D-t nem használnám akkor se rajta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Nem.. parasztvakításnak tartom ezt az egész 3D-s dolgot.. a mozifilmektől a tévéig.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Egyáltalán nem kell.A 3D maradjon meg a mozikban. Bőven elég a HD-s adás mindenkinek. (Legalábbis a közvélemény ezt mutatja.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin1922 Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Majd egyszer fogok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Majd egyszer sokára, mikor mindenkinek az lesz (lásd fekete fehér ) és nem kell majd szemüveg. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Rambo.. Posted Október 14, 2010 Share Posted Október 14, 2010 Ha lenne felesleges félmillióm akkor tuti vennék egyet. De mivel nincs, ezért örülök ha egy sima FullHD-ra félre tudom rakni a pénzem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadócka Posted Október 15, 2010 Share Posted Október 15, 2010 Egyelőre nem izgat a téma. Talán pár év múlva már ott tartunk, hogy általános dolog lesz egy ilyen tv... de számomra jelenleg nem jelent túl sokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 15, 2010 Share Posted Október 15, 2010 Ha lenne felesleges félmillióm akkor tuti vennék egyet. De mivel nincs, ezért örülök ha egy sima FullHD-ra félre tudom rakni a pénzem Több mint félmillió Ft. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Október 16, 2010 Author Share Posted Október 16, 2010 Egyelőre nem izgat a téma. Talán pár év múlva már ott tartunk, hogy általános dolog lesz egy ilyen tv... de számomra jelenleg nem jelent túl sokat. Még a HD TV se általános nem hogy pár év múlva a 3D TV!Jó oké hogy a boltokba már csak HDTV-t lehet csak kapni de az emberek többségének még HD tv-je sincsen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seraf723 Posted Október 16, 2010 Share Posted Október 16, 2010 már van. és eszetekbe se jusson venni még vagy 1évig Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Október 26, 2010 Share Posted Október 26, 2010 Ha sok pénzem lesz, talán megfontolom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Abszolút nem érdekel a 3D TV.Egyszer már megbukott ez a technológia,s most az avatar sikere(i) miatt mindenből 3D-t akarnak...A HD Bőven elég Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 hát majd egyszer Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 egyenlőre nem. Van egy LG Full HD tévénk, az bőven elég. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Jó nekem a full hd is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Majd valamikor Biztos,ha lemegy az ára,de nekem a Full Hd is megteszi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petya1971 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Én kipróbáltam a S****-ban és csak pár percig volt rajtam a szemüveg, de amikor levettem teljesen szédültem, és mintha végig bandzsitottam volna. Nem volt kellemes. Másrészről viszont jó móka lenne, ha nem lennének ezek a "mellékhatások". Annyit biztosan nem ér, amennyiért kínálják. Szerintem ezt opcióként kellene meghagyni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Nekem személy szerint még TV-m sincs, nem hogy 3D TV-t vegyek. Ahhoz, hogy megnézzek pár filmet, animet, meccset épp elég streamelni a kis laptopommal. Viszont, ha rámszakadna az OTP, akkor egy Full HD TV beköltözne a szobámba. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Több mint félmillió Ft. A nagyáruházakba már 250ezer Ft körül lehet kapni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Nem, a "normál" tévét sem nézem, nemhogy 3D! Talán egy 3D-s monitort, hogy tovább koczkuljak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 A mai TV-ket is lehet használni számítógéphez! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 előbb utóbb mindenképpen, mer sztem átveszik a sima tv-k helyét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Errorka2 Posted Március 13, 2011 Share Posted Március 13, 2011 Ha nem lesz drágább, mint a sima TV, tehát alapfunkció lesz. TV-hez kellenének 3D-s csatornák is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Április 16, 2011 Share Posted Április 16, 2011 Ha egyszer sok, nem is, ha egyszer több pénzem lesz akkor igen. Az ilyen magamfajtáknak nem jut csak úgy. Ez van, ezt kell szeretni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattusz Posted Április 16, 2011 Share Posted Április 16, 2011 Talán, ha úgy alakul és elfogadható árkategóriát kap akkor. Ha ezen az áron beáll stabilan akkor felejtős. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx26 Posted Április 19, 2011 Share Posted Április 19, 2011 Ha nem lesz drágább, mint a sima TV, tehát alapfunkció lesz. TV-hez kellenének 3D-s csatornák is. Egyetértek! Ha nincsenek 3D-s tévécsatortnák, akkor maximum csak az 5x áron megvett 3D-s dvd-t lehet nézni úgy, hogy ki is használja az ember ezt a tulajdonságát a tv-nek. Viszont, ha a tv társaságok is adnának 3D-ben adást, az rögtön levinné a készülékek árát is. U.i.: nem tudom hogy 5x a dvd-k ára,csak tippeltem, mert én minden új filmet warez divx-ben nézek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 20, 2011 Share Posted Április 20, 2011 talán majd igen. jelenleg egy 10 éves tévém van még a hd fogalmát se ismeri viszont működik! ha kipurcan majd veszek egyet, ha akkor már lesz jó 3d-s tv megfizethető áron akkor olyat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pdavid90 Posted Április 21, 2011 Share Posted Április 21, 2011 árkategóriában eléri az én pénztárcám akkor első dolgom lesz:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts