hankock Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 Skyline A Strause testvérek nem adják fel rendezői ambícióikat, a speciális effektekkel foglalkozó duóra bízták az Alien vs. Predator folytatását és hiába igyekeztek minden fórumon hangot adniuk annak, hogy mekkora rajongók, a végeredményen ez nem látszott meg, legalábbis a kritikusok és a nézők is egyszerre utálták a produkciót. A Strause fivérek visszatérek ugyan az effektek világába, de azért elmondták, hogy továbbra is szeretnének filmeket rendezni, idén fut be a Skyline sci-fi, amely úgy kezdődik, hogy a NASA üzenetet küld az űrbe, ezt befogják a földönkívüliek, el is jönnek bolygónkra, aztán szépen szétrúgják a valagunkat. De a túlélők - szokás szerint - visszavágnak. Eric Balfour, David Zayas, Brittany Daniel, Crystal Reed játsszák a főbb szerepeket, november 12-én meglátjuk, hogy mennyire sikerült az alkotás. Előzetes: ">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> filmdroid Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Valaki? Milyen volt? Megér majd egy letöltést? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Nekem nagyon tetszett, minden ott volt. Nagyon bejött, bár a felirat ami rávolt égetve néhol kicsit értelmetlen volt de maga a film 10/10 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janoshman Posted December 11, 2010 Share Posted December 11, 2010 10/10???? Azért az túlzás, 7/10 esetleg, de a letöltést megéri. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
paulik Posted December 16, 2010 Share Posted December 16, 2010 10 böl 8 - nekem tetszett , imádom a sci fi filmeket az effektek nagyon ott vannak a filmben Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeee666999 Posted Január 17, 2011 Share Posted Január 17, 2011 az effektek lehet ott vannak de amellett a film egy nagy nulla, bödületesen rossz, életem legrosszabb scifi filmje volt, értelmetlen nulla történet, ***r szöveg és írtó béna színészek, ez kérem szépen egy harmatgyenge film volt 10/2 a 2 pont csak az igényes effektek miatt kapja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Február 3, 2011 Share Posted Február 3, 2011 Ha osztályoznom kellene a filmet, akkor tőlem egy 5-öst kapna, mert láttam már nela jobbat és rosszabbat is a földönkívüliekről szóló sci-fi kategóriából. Az effektek tényleg nagyon jók, de igazi története nincs, vagy legalábbis én nem találtam. Nekem igazából végig az volt az érzésem, hogy a film fő vonala inkább az, hogy hogyan kezeli az a néhány ember a kialakult helyzetet, próbálkozzanak a meneküléssel, vagy maradjanak a hotelban... Egyébként lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem volt benne, hogy hogy kerültek a földre a földönkívüliek, egyik éjszaka csak úgy megjelentek, és csak később a maroknyi túlélő tárgyalta a különböző teóriájukat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts