Kronos Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Szóval szeretnék venni a gépembe egy neont és sok dolgot nem tudok róla: A Tápból mennyit vesz? Áramfogyasztás mennyivel nő ? és akinek van az mondjon pár tapasztalatot előre is thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
__Psion__ Posted Április 9, 2007 Share Posted Április 9, 2007 A világ egyik legfeleslegesebb dolga. Volt már dologom PC-vel amibe a tulaj 2 db-ot is belepakolt... jól kiröhögtem, aztán ki is vette a gépből. Kevest fogyasztanak, nem melegszenek. Amit én láttam az valamilyen Revoltec cucc volt, standard 12V-os molex csatlakozóval. Szerintem 2-3W-nál nem ehet többet... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
replica Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Azért 1 jó és szép házban jól mutat! Amúgy télleg nem esznek sokat! De csak plekszis házba érdemes beletenni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronos Posted Április 10, 2007 Author Share Posted Április 10, 2007 kössz az infókat ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted Július 22, 2007 Share Posted Július 22, 2007 És hogyan kell öket rögzíteni??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 tehetsz bele valamilyen jó kis revoltec cuccot de csak ha nem néz ki elég jól a házad amúgy a tápból max 3W-ot vesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygamer Posted Július 24, 2007 Share Posted Július 24, 2007 egyszerűen bedugod a lapba és kész biztos megtudod csinálni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BB7 Posted Július 25, 2007 Share Posted Július 25, 2007 Semmi több? Csak bedugom a lapba? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NecKiller Posted Július 30, 2007 Share Posted Július 30, 2007 Nem a Lapba hanem Egy Táp csatiba A revoltechez speciál kapsz rögzítő elemeket amivel oda tudod rögzíteni a házhoz Egyébként vmi öntapadós kétoldalas ragasztóval fel lehet rögzíteni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 van hozzá egy vezérlő (jobb alsó sarokban látod)... és azon keresztül kell belecsatlakoztatni, abból meg van kapcsoló szal akkor világít, amikor akarod és kapsz hozzá rögzítő cuccot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
miszkyy Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Nekem is Revoltec van, 1 kék meg egy UV. (UV-t ma vettem) Csak dícsérni tudom őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts