kisnagyn1 Posted Szeptember 30, 2010 Share Posted Szeptember 30, 2010 Csináltam egy szavazást is hozzá, mert mi tagadás érdekel az eredménye... Egyébként ez adta az alap öltetett: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek__321937-valaki-mast-is-atvert-e-mar-az-az-oldal-hogy-star-chat-hogyan-kuldtek-szamlat-a http://www.star-chat.hu/ Szexline : http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__318380-kivancsi-vagyok-hogy-a-szexlinehu-oldalrol-valoban-azok-irnak-akik-a-kepen-va Egy biztos nem kamu oldal: love.hu : http://love.hu Ennek viszont első kézből tudom a szépség hibáját. (ismerősöm is csinálta) --> kamu profilok. Gondolom elég sok van belőle... A fent linkelt "gyakori kérdések" - oldalakat érdemes elolvasni. És várom mindenkinek a véleményét tapasztalatait ezzel a témával kapcsolatosan. Még egy kis adalék: A nők lapja honlapjáról http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/324171/3/?order=1&itemPerPage=20&page=7 Tisztelt Ügyvéd Úr! Szeretném az esetemet perre vinni, nem tudom tanácsolja e. Van a neten egy " star-chat.hu " nevű oldal. Ott üzenetet lehet küldeni ami egy 90 es számu sms formában érkezik a kiválasztott személyhez. Smseket lehet váltani. ( 90 ) es számon. De az operátor minden cimet és nevet kitöröl tehát megakadályozza, hogy találkozzon is a két fél ( ffi és nő )ezt xxxxx ekkel teszi. Már tizezer forintom ment rá, és mégsem tudok találkozni a férfival és ő sem velem. 1. Az oldalt átböngésztem és utólag olvastam el a figyelmeztetést ( AFSZ ) ahol nem szerepel az, hogy nevet cimet nem válthatnak, csak a tizedik sms után irt az operátor, hogy ezt nem lehet. De mindenféle találóskérdések is elbuknak, valószinőleg figyelik is az smseket. Sőt, az se biztos, hogy a másik oldalon valódi ismerkedni akaró áll. ( bár akkor nagyon jó szinész ) 2. Igaz, hogy az oldal cime- star chat, de hát ezt csak az tudja, mit jelent, aki tud angolul. Pechemre én angol tanár vagyok. Mit tanácsol? Nem lehet valamit tenni? ráadásul találkozni is szeretnék a sráccal ha egyáltalán valódi személy. De igy nem tudok.Nagyon kérem olvassa el az oldal tartalmát ( nem tul hosszu ) és adjon tanácsot. Üdvözlettel. DM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmen Posted Október 15, 2010 Share Posted Október 15, 2010 Egyszer kipróbáltam már 20% Tapasztalatokat is írhattál volna, érdekelne...de gondolom mást is. szerk: létezik ilyen oldal is: http://www.siwiw.com De nem nagy szám. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Október 15, 2010 Share Posted Október 15, 2010 Már a hirdetés képeiből lehet gyanítani egy kicsit hogy ez star-chat kamu! Meg alapból az oldal tartalmából hogy semmi regisztráció bővített keresés kemény három lehetőségből áll! A bemutatkozó szövegek 2-3 sorosak max 4! A női hirdetések 90%-nál olyan bemutatkozó szöveg vannak amit általában egy férfi hallani akar: Szex,alakalmi kapcsoalt,stb A férfi hirdetéseknél 90%-nál ugyan ez amit általában egy nő akar hallani:becsületesség,őszinteség,"én csak magamat adom",stb Kezdőnek kell lenni az internet világában hogy ezt az ember bevegye! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Október 23, 2010 Share Posted Október 23, 2010 ezt most nem vágom. ha az a kérdés, hogy találkoztam e nővel már, csak azér, hogy dugjunk, akkor a válasz igen már többször is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kisnagyn1 Posted Március 13, 2011 Author Share Posted Március 13, 2011 És ilyen internetes -oldalakon keresztül kerültél vele kapcsolatba??? Egyébként hasonló az itt hirdetett oldal is... (szerintem átverős) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Március 13, 2011 Share Posted Március 13, 2011 Sok a szélhámos a világban (neten) , nagyon kell vigyázni az ilyen alkalmi kapcsolatokkal (: . Általában strichelnek , akik hirdetik magukat (Tisztelet a kivételnek!) ezeken az oldalakon (tapasztalat) . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Március 13, 2011 Share Posted Március 13, 2011 Az emberiség ellustul és ezt ki is használják. Akinek nincs annyi esze, hogy 5 perc alatt utánajár 1-2 dolognak, ami ráadásul annyi mindössze, hogy google és beírja a címet, akkor teljességgel megérdemli, ha kihasználják. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Április 16, 2011 Share Posted Április 16, 2011 Internetes baromság szerintem, nemre vettem, mindenkinek azt ajánlom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattusz Posted Április 19, 2011 Share Posted Április 19, 2011 Semmi online segítséggel működő dolgot nem próbáltam és nem is akarok. Szerintem ez egyfajta szégyen mintsem, hogy büszkeség. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Május 21, 2011 Share Posted Május 21, 2011 én még nem próbáltam de ezek után nem is fogom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eronis Posted Május 30, 2011 Share Posted Május 30, 2011 Egy érdekes, értelmes szavazás, grat a téma nyitójának Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flóri Bá Posted Június 8, 2011 Share Posted Június 8, 2011 Mi az öcsémmel poénból küldtünk egy sms-t egy csajnak, mivel az első még ingyenes...írta, hogy mindent vállal és megkértük, hogy segítsen betonozni. Vicces választ írt és biztatott, hogy írjunk még neki...de mivel nem vagyunk hülyék, ennyiben abba is maradt a dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Június 9, 2011 Share Posted Június 9, 2011 Magyarul robot az összes... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmen Posted December 4, 2011 Share Posted December 4, 2011 Itt egy újabb... http://www.szexkapcsolat.hu Ez viszont elég jól konfigurálható... bár valószínűleg ugyan olyan csaló mint a többi... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
goldmen Posted Augusztus 22, 2013 Share Posted Augusztus 22, 2013 Volt egy kis időm, és megint eltévedtem az internet "rossz" oldalán... Erről is lehetne írni, vagy leleplező blogot folytatni... Mindenesetre a következő oldalról van szó: szexelek.hu Külsőre minimalista, de jól kinéző oldalról van szó. A regisztráció is korrekt. Azonban az csak később derül ki, hogy meg is kell erősítenünk a regisztrációnkat, ez még nem lenne gond, "ez csak elővigyázatosság miatt kell, meg csaló kiszűrése, és ez ingyenes, legalábbis honorálják 100 kredit ponttal". Szó ami szó, van benne igazság, így tényleg csak komoly (meg kalandor) emberkék regisztrálnak, többnyire. A poén, ott van, ha megnézzük az afsz-t (általános felhasználói szerződést.) Ahol bizony levan fektetve, szóról szóra, hogy a felhasználónak költsége keletkezik (ott generálódik-at használtak), ami az "sms-chat" rendszer üzemeltetése miatt van. Egy levél 240 ft/100 kredit. Számoljunk csak, a legnagyobb csomaghoz is 1600+áfa csak 700 kreditet adnak. Ez ám aztán a lehúzás. Normális oldalon ez 1 havi, vagy több havi vip tagsággal érne fel. (Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy az oldalon regisztrált felhasználók - lányok valódiak-e, a profilokat mindenesetre ellenőrzik, és csak ellenőrzés után elérhető, a nagy közönség számára.) Ha valódiak is a felhasználók az oldalon, a sikeres "keresés" szinte zéró. Köszönhetően a twitter szerű karakter maximalizálásnak, és a horrorisztikus áraknak. Mivel nem vagyok örült, ennél jobban nem merültem bele, az oldal elemzésébe, de gyanítom felesleges is lenne... (egyébként a profil megerősítő sms lehet tényleg ingyenes, de ilyen haszon mellett ez nem lenne meglepő...) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 22, 2013 Share Posted Augusztus 22, 2013 Én már alapból kerülöm azokat az oldalakat ahol a levelezésért fizetni kell. Talán az Eropolist tudnám javasolni. Napi 2 levelet küldhetsz ingyen és valódi emberek vannak regisztrálva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts