ssj_Bardock Posted Január 20, 2009 Share Posted Január 20, 2009 sztem ha az ember szereti a barátnőjét ízig-vérig akkor az itt fog megmutatkozni én speckó odáig vagyok érte akkor is ha kicsit ...khm ... élénkebb színekben tündököl odalent Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
editke08 Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 ...egyértelmü: sehogy sem csináljuk "azokon" a napokon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Január 27, 2009 Share Posted Január 27, 2009 Akkor mi is szüneteltetjük a szexet. Azt a pár napot kibírja az ember, sztem legalábbis kilehet bírni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisztinaxxl Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 Mi nem csináljuk azokon a napokon ,mert kibírható és számomra nem is jön be illetve még a rosszul lét miatt sem. Ez általában az első napban van aztán mivel imádok adni és épp úgy élvezem ha örömet okozhatok a páromnak .... jól járunk mind a ketten Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 11, 2009 Share Posted Május 11, 2009 sztem ez főleg a fiútól függ...legalábbis nálunk...ha olyan barátom van akit zavar, akkor nem...de volt olyat akit ez nemzavart...de pl engem nemzavar ha őt nemzavarja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
molly_1313 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Mi olyankor egyálltalán nem szoktuk csinálni, azt a 3-4 napot simán ki lehet bírni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don_Giamatti Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 exemmel ilyenkor mindig farkaspóz volt.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
memphis1985 Posted Május 16, 2009 Share Posted Május 16, 2009 Engem egyáltalán nem zavar,bár tény hogy ilyenkor azért nem "nyalakodom". Viszont volt olyan partnerem aki nem szerette "a nehéz napokon". Embere válogatja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szambukusz Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Egyébként az igaz, hogy olyankor egy nagy seb tátong a méh falán. Tehát a fertőzésveszély is nagyobb, ezért sem túl jó olyankor uszodába menni pl. Meghát megbomlik a hüvelyflóra egyensúlya is. A terhességről meg annyit: Doki mondta, hogy vannak afrikai törzsek akik rituálisan direkt ekkor szeretkeznek és még nem haltak ki! Szóval a természet sok mindenre képes, csak óvatosan, bár ez nem törvényszerű jelenség. Ha valakit nem zavar a vér, akkor nem gáz!!! Tegyen törülközőt az ágyra biztos ami biztos. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eyeless Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Hello! Nos fentebb már sok helyen lehett olvasni, de azért én összegezném az olvasottak, és talán hozzátennék saját tapasztalatból. Tehát először is nem bizonyitott tény mert emberfüggő, de általában a lányok tényleg kivánosabbak ilyenkor, még akkor is ha irtóznak a sextől ezeken a napokon. Másodszor (és ez tény), a megtermékenyülés megeshet, kihangsúlyozom megeshet menzesz alatt is. Gondoljunk csak arra hogy az ondósejtek pár napig életképesek...stb, stb. Ha esetleg valakinek az idegeire mentem az ismétléssel attól bocsánat. És most írnék egy olyan tényt ami lehet nem sokatok előtt ismert, mégpedig hogy a sex ilyenkor görcsoldó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klausz009 Posted Május 20, 2009 Share Posted Május 20, 2009 Én a szexet menzesz alatt... soha. Az viszont igaz, hogy jobban kívánok bizonyos dolgokat... De nálam ez az evés címszó alatt jön elő. Képes vagyok mindent fölfalni, ami máskor ott áll előttem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
...Reni... Posted Május 22, 2009 Share Posted Május 22, 2009 a sex ilyenkor görcsoldó! az, de ha nagyon erős fájdalmai vannak a lánynak, akk sztem semmi kedve nemlesz pont szexelni, legalábbis magamból kiindulva xD de am fejfájás ellen is jó, és akk tényleg elmúlik a fejfájás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady18 Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 Mi barátnőmmel ilyenkor szüneteltetjük teljesen, mert valahogy nekem s neki sincs gusztusa hozzá... Illetve olyankor sokszor ő "kényeztet" engem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaara666 Posted Május 28, 2009 Share Posted Május 28, 2009 hát mi simán toljuk ilyenkor is és oral is mehet nem zavar elég beteg vagyok szal XD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gen!us Posted Május 30, 2009 Share Posted Május 30, 2009 Zuhanya alatt.. ennyi.. Amugy meg jó katona vérben is harcol! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Május 31, 2009 Share Posted Május 31, 2009 Gen!us! Tetszett a vastag betűvel kiemelt írásod, frappáns és lényegre törő. Még mindig azon nevetek, na nem ahogy csináljátok, hanem ahogy megfogalmaztad a vastag betűst! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomeeFiesta Posted Június 24, 2009 Share Posted Június 24, 2009 kinek mi én benne lennék 1x volt is hozzá szerencsém nem is volt gond csak a párom kicsit furán érezte magát... jobb a natúr joghurt arra kell törekedni hogy úgy mártogasd hogy ki is csapjon én még 1x kiprobálnám de ha nem lehet hát nem lehet ilyenkor megy a türelem játék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zed90 Posted Június 26, 2009 Share Posted Június 26, 2009 teherbe esésnek kisebb az esélye, de a sperma egy ideig még képes élni. Ha vkinek van hozzá gyomra, csinálja, de nem 100%, hogy elkerülhető, hogy becsússzon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts