Cukibea Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Na gyerekek véleményeket várok, hogy ki hogyan szokta csinálni a piros napokban (már aki csinálja ekkor persze, mert kivételek vannak) és ha igen, akkor hogyan tesztek a higénia érdekében. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szanci Posted Április 8, 2007 Share Posted Április 8, 2007 mi akkor is csináljuk ha megvan a páromnak, erre vannak már különleges szivacsok. védekezni ugye meg ilyenkor nem is kell, meghát mi nem is szoktunk sosem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jula Posted Április 9, 2007 Share Posted Április 9, 2007 Nem tom! Ez igazából ember függő! Nekem kedvem sincs túl SOK mindenhez azokon a napokon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 partnerfüggő. szerencsére nálunk semmi sem akadály. normál módon , úgy jó az... feltalálták már a nedves törlőkendőt... ha nem lenne utána kedv (energia... ) zuhanyozni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goratorn Posted Április 13, 2007 Share Posted Április 13, 2007 Ilyenkor van a farkas szex. Ülök a lyuk mellett és vonyítok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
macskusz Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 énis hozzászolok a témához, a leányzók nagytöbbsége tényleg ellenzi a piros napokon a sexet, DE mint mindig vannak kivételek, ez ált. a lelkiállapottól is függ. állítolag: ha megvan a hölgynek az ehavi, áll. jobb a szex. erről pontosabb infót szeretnék, tényleg jobb, vagy ez csak hagyomány/legenda?? :-O Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Április 16, 2007 Share Posted Április 16, 2007 szerintem pont ugyanolyan jó, mint máskor is!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigyo108 Posted Április 18, 2007 Share Posted Április 18, 2007 Szerintem a lány dönti el vagy mi .... azért mégis csak naaaaa, de ha benne van akkor nincs miért elllenkezni De abszolút semmi para .... esetleg egy pléd a lepedőre hogy ne az legyen véres. Vagy irány a fürdő ........ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsoltico Posted Április 20, 2007 Share Posted Április 20, 2007 Mi az első két napot mindig kihagyjuk, utána jöhet bármi digi dugi nyali fali.Lepedő sem kell meg fürdő sem.Amugy én is igy tudom hogy olyankor jobb a nőknek de szerintem ez egy baromság.Ez ember függő ha a lánynak kedve sincs hozzá csak a párjának akar jót tenni akkor tökmindegy hogy hogy csinálja az ember.Az biztos viszont hogyha eljuttok egy ilyen szintre akkor nagyon nagy a bizalom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Apro hozzaszolas: havi alatt egy boszme nagy seb a mehfelulet, nem biztos h annak jot tesz a lugos ...... Ezert nalunk oral van, utolso egy ket napon pedig rendesen mar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 1, 2007 Share Posted Május 1, 2007 Az én párom abban a pár napban még jobban kívánja mint egyébként. Amúgy meg ugyanolyan jó neki is, mint nekem. Csak a higiéniára még egy kicsivel nagyobb figyelmet kell szentelni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Szerintem attól függ h a párom mien állapotban van,bár mivel nagyon aktív a kicsike,ezért szinte mindig lehet vele ezt azt csinálni.Mondjuk egyszer már néztem úgy ki mint egy hentes,és persze h fehér póló volt rajtam,meghát mozi hátsósor.szal lol volt,de amúgy minden ok.Ja és télleg fontos a higiéne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himenez Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 .Ja és télleg fontos a higiéne. lehet prüd vagyok,de a fene tudja nekem az mindig elsodleges... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Május 7, 2007 Share Posted Május 7, 2007 Nemnem teljesen igazad van!!!Erre fontos odafigyelni,mert komoly bajok származhatnak belőle... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
MustaphaOnE Posted Május 13, 2007 Share Posted Május 13, 2007 Uhhh!Én inkább kerülöm a témát ha megjön a mikulás piros puttonynyal. Nincs hozzá gusztusom. Marad Marcsi vagy a cumi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moncsóó Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 Üdv! Fontoss kérdésem lenne hozzátok barátnőmnek msot múlt el menzesze azt mondja, hogy nyugodtan menjek el belé nem lehet gond mert menzeszt követö 14 nap nem lehet semmi terehség meg iylenek mert nincs mit megtermékenyiteni ilyenkor!!! Ez igaz? véleményeket plizz!!! üdv: kamy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creoque Posted Május 15, 2007 Share Posted Május 15, 2007 F@sza lenne ha még menzesz után 2 hétig lehetne Figy... olyan nincs hogy nem termékeny egy nő, csak az esélye csökken szinte 0-ra hogy találkozik az ivarsejted az övével. Inkább úgy mondanám, hogy 99% hogy nincs baj ha belemész a csajba a menzesz alatt ÉS előtte utána 3-4 napig. De a két hetet felejtsd el mert érhetnek meglepik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonka83 Posted Május 21, 2007 Share Posted Május 21, 2007 Szerintem teljesen normális hogy akkor is csinálja az ember. konkrétan én akkor egy kicsit kanosabb is vagyok, a páromat sem zavarja hogy megvan. gyors zuhany aztán minden ok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coolcsomo Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 hát nemtudom ti hogyvagytok vele de a barátnőm igazi vadmacska amikor megvan neki és engem egyáltalán nem zavar csak annyi az egész h. kihagyom a nyelves témát:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
benito89 Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 hát én olyankor kihagyom nemtom mér de nekem nemjön be ez a véreslyukbaberakom Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himenez Posted Július 8, 2007 Share Posted Július 8, 2007 Oooóóóó, a peteérés teljesen váratlanul is jöhet, kiválthatja egy erős orgazmus is, úgyhogy ilyenben okos ember nem bízik, amit a könyvek írnak... Arról nem beszélve, hogy nem mnden nő pontosan 28 naponként menstruál, de ha mégis, egyáltalán nem biztos, hogy a felénél van peteérése. Szóval ez nagy rizikó... igy igy biza csak ovatosan,akármikor beuthet a ménykü.....!! ne rizikozzunk,utána meg jöhet a para ha késik... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krisz1979 Posted Július 11, 2007 Share Posted Július 11, 2007 Üdv! Fontoss kérdésem lenne hozzátok barátnőmnek msot múlt el menzesze azt mondja, hogy nyugodtan menjek el belé nem lehet gond mert menzeszt követö 14 nap nem lehet semmi terehség meg iylenek mert nincs mit megtermékenyiteni ilyenkor!!! Ez igaz? véleményeket plizz!!! üdv: kamy Erre csak annyit tudok neked mondani, hogy a barátnőm három évig próbálkozott a párjával, hogy gyerekük lehessen. A létező összes pózt, orvost, mindent kipróbáltak, de semmi...egy zuhanyozás alkalmával nem bírtak magukkal (persze a menzesz nem volt akadály), és most egy három és fél éves gyönyörű kisfiuk van... :) Szerintem meg kell gondolni kétszer is, mert bármi megtörténhet... :D A témához visszatérve, mi a párommal ha megkívánjuk egymást, akkor nem szoktunk azzal foglalkozni, hogy éppen megvan-e, csak max kétszer zuhanyozunk, esetleg ki se jövünk a fürdőből... :) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 hello, én ilyenkor mindig csak a szexelni akarok, mert ilyenkor baromira be tudok lenni indulva, de mikulás mellett nem igazán.....ilyenkor jön a régi módszer a vízsugár.... milyen szivacs kell hozzá??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
petyamegfuck Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Háááát..... nálunk alkohol függő!! Mármint a bnőő szempontjából:D Mert ha iszik elengedi magát és ellazul:D:D:D Úgyhogy olyankor itatom :D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maffia Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Nálunk is csak cumák van általában, de az utolsó napokban már nagyon ki van éhezve a szexre, s amikor elment a mikulás nyomunk egy vadat xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
herites Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Ha megjott a miki akkor a csaj egyen citromot, az csokkenti a verzest egy ideig, lehet verfurdo nelkul dugni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flynn Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 ha nem szereti a citromot van narancs is:P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Nem tudom itt ki írta azt h nem is kell védekezni,de azért én akkor sem javasolnám,mert van olyan is h bekövetkezhet hirtelen peteérés,ez elég ritka dolog,de elég gáz tud lenni ha megtörténik a megtermékenyítés,méhen kívüli terhesség meg ienek...arról nem is beszélve h egyáltalán terhesség.Most nem viccelek ez komoly dolog.ILYEN VAN!!!Megtörtént nem egyszer emberekkel! A piros napokról annyit h legalább színesebbek mint a szürke napok ugyanúgy,cs vigyázni kell ienkor nagyon könnyen lehet hüvelygombát kapni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampa01 Posted Január 8, 2008 Share Posted Január 8, 2008 Elvileg nem lehet gond még a menzesz előtt, de azért én is azt mondom hogy nem árt az óvatosság! Nem éri meg bekockáztatni egy abortuszt... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kafigeki Posted Január 9, 2008 Share Posted Január 9, 2008 Most mondjam azt h megint egyet értünk ebben? Tuti h ismerlek valahonnan,ennyire hasonló emberek nem lehet h nem ismerik egymást Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts