Gyapy Posted Szeptember 28, 2010 Share Posted Szeptember 28, 2010 (edited) Azt hiszem én is nyitok egy témát a Jersey Shore-nak egy manapság futó amerikai valóságshow íme a szereplői: Vinny, Angelina, Pauly D, Jwoww, Ronnie, Snookie, Mike "The Situation", és Sammy Jó kis balhék, kis meló, kis lazulás, bulizás és ami kell Módosította Szeptember 28, 2010 Gyapy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 28, 2010 Share Posted Szeptember 28, 2010 Érdektelen.Van/volt/lesz (sajnos) nekünk Való Világunk illetve Big Brotherünk.Szerencsére mára annyit fejlődött az értékrend, hogy nem sokakat érdekel ez a fajta néphülyítés.Hidd el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 28, 2010 Author Share Posted Szeptember 28, 2010 én is így álltam hozzá eleinte hidd el. aztán megnéztem egy részt és annyira megtetszett, alig tudom kivárni, hogy jöjjön a folytatás ja, és összevisszaveri ezeket a valóvilágokat... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Szeptember 29, 2010 Share Posted Szeptember 29, 2010 ebbe is ugyan az megy szerintem. mindegyik így meg úgy adja elő magát aztán kimennek a való életbe ott már nem lehet azokat megcsinálni és jön a rendőrség... több jerseysnek is van már rendőrségi ügye... mint ahogy a valóvilágosok meg a bigbrotheresek többsége se a hétköznapi életét éli már. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 29, 2010 Share Posted Szeptember 29, 2010 Végülis egy a lényeg.Néphülyítés ez is meg az is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Szeptember 29, 2010 Share Posted Szeptember 29, 2010 Hogy én hogy utálom ezt a sorozatot! Unalomból megnéztem pár részt és annyira látszik hogy meg vannak rendezve a dolgok és csak színjáték az egész! Valóságshow persze ez kb annyira valóságos mint a Győzike show volt! Bocs mindenkinek de nekem ez a véleményem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 29, 2010 Author Share Posted Szeptember 29, 2010 lehet, hogy valakinek nem tettszik, én csak arra vagyok kíváncsi, hogy az emberek mit gondolnak róla. Eleinte mondom én is utáltam mer hülyeség, de amúgy szerintem jópofa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 29, 2010 Share Posted Szeptember 29, 2010 Tudod mi a jó műsor? A Delta az M1-en, XXI. század az RTL-en illetve a Magellán a TV2-n. (Meg a Duna TV sok műsora ami az összes magyar csatorna felett áll szellemi értékben.) Csak, hogy ne mindig szidjuk a kereskedelmi csatornákat.Ez az 1% a nézhető rajtuk. (Mondjuk az M1 közszolgálati.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 29, 2010 Author Share Posted Szeptember 29, 2010 Fú akkor nekünk nagyon eltérő az érdeklődési körünk, én 60% Spektrumot, 20% Discovery-t, 15% Comedy Centralt, és 5% egyebet nézek (többek között az MTV-t) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Szeptember 30, 2010 Share Posted Szeptember 30, 2010 Az volt eddig a legkomolyabb hogy egyik csávó "véletlen szerűen" leintett egy taxit és a taxiban ÉPP volt műszerfalon egy kamera ami vette hogy mi történik a taxiba és mit mond! Itt egy kép sminkek nélkül itt látszik ezen a Snooki nevű lányon hogy ázsiai!Én nem nagyon tudtam eldönteni a sok smink és az agyonszolizott bőre miatt Abban a Sammi-be is van egy ki ázsiai huzat nem? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Október 1, 2010 Author Share Posted Október 1, 2010 őszintén szólva a Snookie-ról most se tudom eldönteni hogy micsoda de sztem a Sam fehér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Október 6, 2010 Share Posted Október 6, 2010 Na erről beszélek lényegében! http://divat.hu/cikk/Jersey_Shore__divatos_a_butasag_/2426 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 6, 2010 Share Posted Október 6, 2010 Az a Snooki nem ázsiai hanem chilei. Nem néz ki rosszul, én szívesen m..... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Október 9, 2010 Author Share Posted Október 9, 2010 Na erről beszélek lényegében! http://divat.hu/cikk/Jersey_Shore__divatos_a_butasag_/2426 háát, van benne valami, nem egy űrkatatást bemutató műsor, de azér vicces, meghát, tanulom a nyelvet belőle amennyit lehet viszont a kommentekbe írtak egyet, amivel teljesen egyetértek, hogy még így is sokkal igényesebb és színvonalasabb, mint sok magyar "reality" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Október 20, 2010 Share Posted Október 20, 2010 LOL! A valóságos snooki XD http://www.youtube.com/watch?v=XlK-lcpIwW4 Itt meg Kyley-B http://www.youtube.com/watch?v=9MgLZWam1tQ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Október 30, 2010 Author Share Posted Október 30, 2010 jó kis rész volt ez bár kicsit természetesen el lett túlozva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Október 30, 2010 Share Posted Október 30, 2010 Miért lett eltúlozva? Rávilágítanak arra, hogy mennyit ér ez a műsor.Tudod puding propelleralakba öntve. (Remélem vizuális típus vagy.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted Január 20, 2011 Share Posted Január 20, 2011 Ennyire fertőző ez a műsor? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bálibee Posted Február 8, 2011 Share Posted Február 8, 2011 Én szeretem, szórakoztat és ez a lényeg. "Az volt eddig a legkomolyabb hogy egyik csávó "véletlen szerűen" leintett egy taxit és a taxiban ÉPP volt műszerfalon egy kamera ami vette hogy mi történik a taxiba és mit mond!" Neked tényleg ennyi a szinted? Egy csomó vágásnál látszik, hogy futnak utánuk kamerával, olyan is volt amiben látszik h az operatőr alig érte utol az eggyik taxit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts